atagoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Arkadaşlar ben oyun oynarken oyundan görüntü çekmek yani video çekmek istiyorum hangi programı nasıl kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 fraps. video capture ve screen capture olayında en popüler program. aynı zamanda kullanımı da çok rahat. tek tuşa basıp görüntü kaydetmeye başlıyorsun, gene tek tuşa basıp bu kaydettiğin görüntüyü durdurabiliyorsun. ekran görüntüsü kaydetmek de bu kadar basit. tek tuşa bas, anında screen capture yapıyor :)[signature][hline]Beş Hececiler
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Bu ayki chip dergisine bak...[signature][hline]Odysseia! Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok..
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 fraps evet ama frapsın orjinalini indirisen 30 saniye çekmeye izin veriyor. ama istersen kırık versiyonunun linkini verem öm'den. bir de oyundan görüntü almak istiyorsan 2gb ramın var mı diye bir sonu yöneltmem gerek çünkü en düşükde bile kastırıyor birde vidyoyu çekeceğin yeri düşün (wow için bg, av, onyxia, ragnaros, şehir basmalar) ki kaç kaç daha fazla kastırcak. o nedenle 2gb ram olmadan çekilmiyor valla ben de çok heves ettim aradım buldunm falan sonra denedim denedim ııh 1024 ram bile sanki 64mb gibi kaldı. sadece wow değil diabloda da denedim olmuyor.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi
Whitehaven Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 linki bende alabilirmiyim mumkunse 2gb ram var :D bir gun ise yarıyacagını biliyordum eheh[signature][hline]
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 o programi full hale getirmedikce mumkun degil ayarlarindan yeterince yararlanamazsiniz ki yararlansaniz dahi siz elde ettiginiz goruntuleri birbaska yazilim ile (dr divx ,virtual dub..vb) duzenlemeniz ,boyutunda ayarlamalar yapmaniz lazim[signature][hline]Forum fraps google [Bu mesaj streamin tarafından 13 Ağustos 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj streamin tarafından 13 Ağustos 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar