wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Gencligimize damgasini vuran, ailemizden gizlice gidip oturma odasinda karanlikta izlemeye calistigimiz filmdi Temel Icgudu... Her sahnedsinde agzimiz acik kalir, obaa bu da ne... gibisinden tepkiler verirdik... Kisacasi baska hoiic bir film bir Turk gencinin tabularini boylesine kirmamistir... ve beyazperde.com da gezinirken bir de ne goreyim... Temel Icgudu 2 cekiliyor... Artik yas geldi 21 e, Sharon Stone yok, Michael Douglas yok... Ama yine de Temel Icgudu be abi (cok abzurd bir yorum oldu, :)) Vizyona actigim bu konu basligi altinda Temel Icgudu maceralarimizi guzel guzel paylasalim... (Bu daha da abzurd ve erotik oldu, sanirim bugun fazla yorulusum, dogru durust cumle kuramiyorum) Offf neyse, uzun lafin kisasi, ikincisi geliyor filmin... Yorumu ben beceremedim, size kalmis... http://www.beyazperde.com/film/2591 NOT: Ikileme dusmekte paticikte 1 numarayimdir... Celiskilerin adamiyim:P (O da ne demekse)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 İnanmadım. Harbiden inanmadım yani. Açtım IMDB'yi baktım harbiden varmış. Buyrun burdan da IMDB linki: http://www.imdb.com/title/tt0430912/[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Daha ilkokul 5'teki zamanlarımda dershaneye giderken serviste tombili bi çocuk vardı, adam filmi seyretmiş yorum yapıyodu; "abi şerın sıton şimdi böle sorguya çekilio falan o sırada bi dönüyo koltukta bacaklar bööle falan acaip! sonra kimse bişey sööleyemio buna.." şeklinde. Filmi bi türlü izleyemedim ya... Konusu falan nedir hiç bilmiyorum. :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Erotizmi bir yana, Temel İçgüdü aynı zamanda güzel bir polisiye-gerilimdir de. Bu bakımdan sıkılmadan izlenir.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 nasil ya koca patide sadece 4 kisi mi bu filme ilgi gosteriyor... halay takiminin gelip gosteri bile yapmasi lazim...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ergenlik cagımın gözde filmi :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 cok guzel filmdi valla :D[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sevmediğim filmlerin başında gelir[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ılk ızledıgım zamanlar $uankı halıme göre baya kucuktum ama erotızmın dı$ında da guzel bır fılmdı.gercı bu 2. sınınde guzel olcagını gostermez ama hayırlısı.sadece bekleyip görücez snrm.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: elektrot, 12 Ağustos 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Erotizmi bir yana, Temel İçgüdü aynı zamanda güzel bir polisiye-gerilimdir de. Bu bakımdan sıkılmadan izlenir. aynen kadın kalp atışları hızlanmadan yalan söyleyebiliyordu yalan makinesi anlamıyordu falan[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: khalad, 13 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: Ergenlik cagımın gözde filmi :) +1. :lol:[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 helecanla bekliyoruz :-)[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar