Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Temel Icgudu 2?!?!? wtf...

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

Gencligimize damgasini vuran, ailemizden gizlice gidip oturma odasinda karanlikta izlemeye calistigimiz filmdi Temel Icgudu...
Her sahnedsinde agzimiz acik kalir, obaa bu da ne... gibisinden tepkiler verirdik...
Kisacasi baska hoiic bir film bir Turk gencinin tabularini boylesine kirmamistir...
ve beyazperde.com da gezinirken bir de ne goreyim...
Temel Icgudu 2 cekiliyor...
Artik yas geldi 21 e, Sharon Stone yok, Michael Douglas yok...
Ama yine de Temel Icgudu be abi (cok abzurd bir yorum oldu, :))
Vizyona actigim bu konu basligi altinda Temel Icgudu maceralarimizi guzel guzel paylasalim... (Bu daha da abzurd ve erotik oldu, sanirim bugun fazla yorulusum, dogru durust cumle kuramiyorum)
Offf neyse, uzun lafin kisasi, ikincisi geliyor filmin... Yorumu ben beceremedim, size kalmis...
http://www.beyazperde.com/film/2591

NOT: Ikileme dusmekte paticikte 1 numarayimdir... Celiskilerin adamiyim:P (O da ne demekse)[signature][hline]Bal adam...
Sosyal ağlarda paylaş

Daha ilkokul 5'teki zamanlarımda dershaneye giderken serviste tombili bi çocuk vardı, adam filmi seyretmiş yorum yapıyodu;
"abi şerın sıton şimdi böle sorguya çekilio falan o sırada bi dönüyo koltukta bacaklar bööle falan acaip! sonra kimse bişey sööleyemio buna.." şeklinde.
Filmi bi türlü izleyemedim ya... Konusu falan nedir hiç bilmiyorum. :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 12 Ağustos 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
Erotizmi bir yana, Temel İçgüdü aynı zamanda güzel bir polisiye-gerilimdir de. Bu bakımdan sıkılmadan izlenir.
aynen kadın kalp atışları hızlanmadan yalan söyleyebiliyordu yalan makinesi anlamıyordu falan[signature][hline]Viva la creativa!!!
Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...