Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

http://www.flashberk.net/kola.html

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahh haha akşam akşam mideme ağrılar girdi gülmekten[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Başı güzelde sonunda çok suyunu çıkarmışlar[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:

ahh midem

eheh süper

[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
eheh noel dayı yönetir[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
paticikte birinin imzasında vardı bu link
dün görüp izledim güldürdü baya[hline]
Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki:
şap map hikaye, terlik şahane...

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
valla bilmiyorum ama ben bu adam ve grafiklerini seviyorum yani mesela grafi2000.com a baktıgımda bence yeteri derecede komik birşeyler yok hombüllü mesela çizim fena değil ancak espiri 0 bana göre neyse..
güzel olmuş bu arada kokakola flashi :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
*İmzasının çok kötü ve iğrenç olduğunu düşünür*
  • Yeni Oluştur...