Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 aile hadi neyse de. Geçen sene benimkini kutlamadılar diye bütün arkadaşlarımın sene içerisinde çoğu kez yüzüne vurmuşumdur. Bu sefer sağolsunlar hepsi kutladı. Ağustos ayında doğmak çok boktan bişi. Herkes tatilde falan oluyor unutuyor deniz güneş kum bilmem ne.. Anlıyorum seni kardeşim ama biraz dürtükle arkadaşlarını.:P Doğum günün kutlu olsun bu arada. Ailene gelicek olursak. Keşke o gün evden çıkarken bugün doğum günüm eğlenmeye gidiyorum falan filan deseydin. Yada telefonla neyse ya takma kafanı.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 biz variz iyiki dogdun :D[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Nice Mutlu Yıllara..boşver ya noolcak..benim 21 yıldır bi kere doğum günüm kutlanmadı..:)..bi kere benim zorumla 18 yaşımda kutladım..onda da arkaşlarım aldığım pastaları yiyip kaçtılar..:)[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... [Bu mesaj Darkblade tarafından 10 Ağustos 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben de kutlamıyorum. :P epi pürtlek.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bazı insanlar var.her arkadaşının dogum gunu kayıtlıdır telefona.öleleri olunca illa msg atıolar :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nasıl birşey olduğunu gayet iyi biliorum :( ben tüm arkadaşlarımın doğum günlerini hatırlarım hepsine hediye aırım ama daha bir tanesi 4 senedir kutamamıştır :( 1 ocağa yılbaşına enk gelior diye herhalde unutuyor insanlar :( geçte olsa sölim iyiki doğdun :)[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yarın da benimkini kimse ktlamıycak.. Boşver..[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turunch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sağolun arkadaşlar :) aktiftablet şimdiden doğum günün kutlu olsun:) Demek sen de aslansın :-D[signature][hline]Kimse bilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Geçmiş Doğum günün kutlu olsun.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 üzülme :) Doğum günün kutlu olsun[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Takma kafana aga ya :) Ama unutma su uyur pati uyumaz. Alarm şaşar pati şaşmaz![signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 iyiki dogdun[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ıyıkı dogmussunda patıcık olmussun:) gecte olsaa dogum gunun kocaman kutlu olsunn!! ayrıca bız senle aynı gun dogmusuzzz dogum gunu kardesı olalım bare:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 biraz geç olmuş ama doğum günün kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 takma..benimkinide kmse kutlamaz bnde milletinkini kutlamam .sonuçta bi kaybım olmuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Peki dugu sömürüsü yaparak doğum gününü kutlatan insan,doğum günün kutlu olsun,hepi pörtlek!!! Edit:orda kesinlikle bir saldırı amacı yoktur,sadece ufak bir dokundurma...[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gecen sene arklarla oturuyoruz, net cafenın onunde. sıkıldık bı ıcerı bı dısarı cıkıp duruyoruz. bı gaste war aldım , baktım tarıhe. ulan bu tarıh bı yerden tanıdık gelıo dıorm, durdum durdum bı gasteye baktım bı gokalbın yuzune 2-3 kere baktım bole sona durdum durdum "ulan bugun benım dogum gunum" dedım :D millet oooo falan basladılar sona sole bı yorum yaptım " hay anasınısi... ben bıle hatırlamadım , Bı yasıma daha bastım" :D mwhaha cok yerıne oturan bı deyım oldu cok sasırmıstım wede bı yasıma daha basmıstım. anatmaya calıstıgım umrumda degıl, ulan ne onemı far bea mesela babamın hangı gun dogdugu bellı dııl onapsın.. hem gavur ıcadı bunlar dogum gunu falan boswerın :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Menkalinan, 09 Ağustos 2005 22:42 tarihinde demiş ki: doğumgünün kutlu ve mutlu olsun... takma kafanı bak pati burda :-P :tebrikz: [signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: turunch, 10 Ağustos 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Sağolun arkadaşlar :) aktiftablet şimdiden doğum günün kutlu olsun:) Demek sen de aslansın :-D Ehe.. Eyvalah sağolasın. :)[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar