Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doğum günümü kimse kutlamadı :(

turunch

Öne çıkan mesajlar

aile hadi neyse de.
Geçen sene benimkini kutlamadılar diye bütün arkadaşlarımın sene içerisinde çoğu kez yüzüne vurmuşumdur.
Bu sefer sağolsunlar hepsi kutladı.
Ağustos ayında doğmak çok boktan bişi.
Herkes tatilde falan oluyor unutuyor deniz güneş kum bilmem ne..
Anlıyorum seni kardeşim ama biraz dürtükle arkadaşlarını.:P
Doğum günün kutlu olsun bu arada.
Ailene gelicek olursak.
Keşke o gün evden çıkarken bugün doğum günüm eğlenmeye gidiyorum falan filan deseydin.
Yada telefonla neyse ya takma kafanı.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

Nice Mutlu Yıllara..boşver ya noolcak..benim 21 yıldır bi kere doğum günüm kutlanmadı..:)..bi kere benim zorumla 18 yaşımda kutladım..onda da arkaşlarım aldığım pastaları yiyip kaçtılar..:)[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...

[Bu mesaj Darkblade tarafından 10 Ağustos 2005 00:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl birşey olduğunu gayet iyi biliorum :(
ben tüm arkadaşlarımın doğum günlerini hatırlarım hepsine hediye aırım ama daha bir tanesi 4 senedir kutamamıştır :(
1 ocağa yılbaşına enk gelior diye herhalde unutuyor insanlar :(

geçte olsa sölim
iyiki doğdun :)[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Sosyal ağlarda paylaş

Takma kafana aga ya :)

Ama unutma su uyur pati uyumaz.
Alarm şaşar pati şaşmaz![signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

gecen sene arklarla oturuyoruz, net cafenın onunde. sıkıldık bı ıcerı bı dısarı cıkıp duruyoruz. bı gaste war aldım , baktım tarıhe. ulan bu tarıh bı yerden tanıdık gelıo dıorm, durdum durdum bı gasteye baktım bı gokalbın yuzune 2-3 kere baktım bole sona durdum durdum "ulan bugun benım dogum gunum" dedım :D millet oooo falan basladılar sona sole bı yorum yaptım " hay anasınısi... ben bıle hatırlamadım , Bı yasıma daha bastım" :D mwhaha cok yerıne oturan bı deyım oldu cok sasırmıstım wede bı yasıma daha basmıstım.
anatmaya calıstıgım umrumda degıl, ulan ne onemı far bea mesela babamın hangı gun dogdugu bellı dııl onapsın.. hem gavur ıcadı bunlar dogum gunu falan boswerın :D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...