Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bazı şarkılar hayatı özetler ya hani..İşte bu aralar benim için Angie hayat. Bulanık herşey..Neyin ne olacağını kestirmem çok güç.. Angie, Angie, when will those clouds all disappear? Angie, Angie, where will it lead us from here? Aşık olduğum kızla tekrar denedik birlikte olmayı ancak bu sefer de başaramadık uzun süreli bir paylaşımı.. With no loving in our souls and no money in our coats You can't say we're satisfied But Angie, Angie, you can't say we never tried Ona karşı hala bir şeyler hissediyorum..O da..Bunu anlamak o kadar da zor değil..Ayrıyken çok daha iyi giden saçma bir durum bizimkisi..O'nun da dediği gibi ayrıyken daha çok şey hissediyoruz birbirimize karşı..Gerçi asıl sorun O'nun soğuk olması ama ben de ayrıyken olduğum kadar sıcak olamıyorum..Gerçi bunun da nedenini tek taraflı olmayı sevmemem olarak görüyorum..Ama ne olursa olsun;ona hala bir şeyler hissediyor olsam bile;çok fazla üzülecek olsam bile bitmesi gereken bir ilişkiydi..Ama bundan sonra ne olur?Hiç bir fikrim yok.. Angie, you're beautiful, but ain't it time we said good-bye? Angie, I still love you, remember all those nights we cried? All the dreams we held so close seemed to all go up in smoke Let me whisper in your ear: Angie, Angie, where will it lead us from here? O'nu asla üzmek istemiyorum..Ayrıca üzülmek de istemiyorum tabi ki.. Ama birlikte de olsak ayrı da olsak üzülüyorum..Birlikteyken soğuk olması, ayrıyken çok yakın ama benim olmaması.. Onu da üzüyorum..Bazı hareketlerimle,bazı sözlerimle..O'nu üzgün görünce beynimden vurulmuşa dönüyorum..O'nu üzen şey her neyse elime geçirip parçalamak istiyorum..Eğer bensem kendimden nefret etmeye başlıyorum..O gülünce ben de mutlu oluyorum..Ama hayatta bazı şeyler olmak zorunda olduğu için olur..İsteseniz de istemeseniz de.. Oh, Angie, don't you weep, all your kisses still taste sweet I hate that sadness in your eyes But Angie, Angie, ain't it time we said good-bye? Bazı şeyler vardır.İnanılmaz bir hevesle sarılırsınız elde ettiğinizde.. Sizin için dünyanın en değerli şeyi oluverir bir anda..Ancak o kadar çok yüklenirsiniz ki ona ömrü pek uzun olmaz..Kırılır,bozulur.. Üzülürsünüz.. Keşke dersiniz;keşke bir daha,bir kez daha dokunabilsem ona..Son bir kez daha doya doya zaman geçirebilsem onunla..Her yeni şeyde onun tadını ararsınız..Ona benzetmeye çalışırsınız her şeyi..Aynı Yılmaz Erdoğan'ın yeni kitabında dediği gibi.. Ev'rywhere I look I see your eyes There ain't a woman that comes close to you Come on Baby, dry your eyes But Angie, Angie, ain't it good to be alive? Angie, Angie, they can't say we never tried ..Angie still love you baby..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 şiirlerle şarkılarla kendini avutacaksın bu da yeni türküden, çember kesinlikle laf sokmuyorum[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 unutmamak lazım ama olmuyosa aradakı bağı zedelememek lazım bişiler kaldıysa arada birbirinizi unutmazsanız bişekilde biyerde başlar zaten ama bekleyip doru zamanda başlatmak lazım[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Yesterday.. Love was such an easy game to play....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bu ve bu.[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 so understand, dont waste your time always searching for those wasted years[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hayat bu aralar benim için duman-senin gibi benim derdim seninle,kal yanımda böyle..benim derdim seninle sorma,sorma.. hiçbir kimse anlamaz beni senin gibi.. hiç bir kimse inanmaz bana senin gibi.. umarım hep mutlu olurum bundan sonra.. İlk kez sevdiğimi ve sevildiğimi bu kadar hissediyorum..İlk kez sevgilim var sevdiğim kız değil sevgilim..İlk kez biriyleyken sınırsız mutluyum,huzurluyum,hayatın geri kalanını ilk kez birisi unutturabiliyor bana...Creed'in dediği gibi; when you are with me i'm free,i'm careless,i believe.. edit:ilk mesajdaki kız son mesajdaki ile aynıdır..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] [Bu mesaj CthuLhu tarafından 12 Ağustos 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hayat sarkıysa otturmek lazım.bıde sey dıcem edebıyat blumu wardı bı karalama defterı mı ne wardı 2 gundur buraya sıır yazıo arklar sureklı saolsunlar da oraya yasılması gerekmıomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kişisel'e yazılması gerekiyor ama o zamanlar ya yoktu kişisel ya da yeniydi demek ki buraya açmışım..şimdi de yeni topikten se kendimi taşır mısınız diye şikayet edip bunu upladım[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 benim yazamadığım bi yere ait bu topic sanki (kişisel)[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 "Time and again She repeats let’s be friends I smile and say yes Another truth bends, I must confess " offf[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Crossroads Blues My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 valla bravo gusel mesaj.. boyle seyler gormeyi ozlemisim..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 tutun kollarımdan düşerim şimdi yalnızım dostlarım yalnızım , yalnız..[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemani Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yaşamak direnmektir ölmektir hem yaşamak yaşamak zindanlarda inadına yaşamak[signature][hline]HAZİRANDA ÖLMEK ZOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 süpersin... ( ciddiyim yani, beğendim oldukça)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Şarkılar bir çığlığa sığınmaksa şimdi Sonsuz bir yangın gibi... Sevmesem öyle kolay çekip gitmek , Yaralı bir kuş gibi... demiş İlkay Akkaya , ne de güzel demiş.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben inatçıyım birlikte mutsuzsak mutlu olana kadar zorlayalım derim. neden mi? ben tek kişeye aşık olabileceğimi düşünüyorum ne kadar geri kafalıyım di mi =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 zaten tek kişiye aşık olursun. öyle değil mi ? yani hayatın boyunca... sanmam ki ileride yaşanacaklar şimdikine benzesin.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: kemani, 12 Ağustos 2005 21:09 tarihinde demiş ki: yaşamak direnmektir ölmektir hem yaşamak yaşamak zindanlarda inadına yaşamak super yazi..[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sabır inadına sabır,gül inadına gül,sev inadına sev ama bil düşenin dostu yok.bil ki inadına kalk[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 saçların rüzgarında savururken gönlümü, sürgün olur göçerim bu diyarlardan. kime dokunur ellerim,kimi görür gözlerim, ölüm çıkar kar$ıma yine sen derim. sevdan bir ate$ oldu bende, gönlüm bir deli ço$tu sende..[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemani Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 12 Ağustos 2005 21:40 tarihinde demiş ki: süpersin... ( ciddiyim yani, beğendim oldukça) saolasın[signature][hline]HAZİRANDA ÖLMEK ZOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackaL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ben hatalarım için sana yabtıklarım için hiç affetmedim kendimi inan bana.. hala sızın içimde ağlarım düşündükçe hiç afeftmedim kendimi...[signature][hline]Ölümler çıplak gelir Geceyi indirir yavaşça gözlerine Benden geçmek kolay değil Feryat eder ateş sözlerime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar