kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bilgisayar da nette gezerkende yada boş boş durukende şu sayfa açılıyo sürekli olarak spy wardır diye düşündüm tarattım ama bişi çıkmadı pc ye yeni format attım bu arada açılan sayfa noluyo ya anlamadım bişi[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 pop-up olarak mı açılıyor yoksa mevcut sayfada mı açıyor? spybot s&d ve ad-aware ile taratsana makineyi. olmassa spysweeper dene.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ad aware i de denedim spysweeper ı da denedim gözükmüyo bişi mevcut sayfada açılmıyo[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 13 Ağustos 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kermit şunu bi dene istersen problemi çözmesi lazım. Güvenli Modda yaparsan işlemi, daha yararlı oluyor.[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 13 Ağustos 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar