fab Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 parmak kaldırın bakalım. gerçi bizde olanların çoğu ile tanışmış durumdayız ama yinede bir soralım. biz şuan horde tarafında ikamet etmekteyiz.[signature][hline]mesela beş *oky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Kara - Tauren Shaman[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bobo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Bu sunucunun yenilik-eskilik ve denge bakimindan durumu nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 son zamanlarda ki istatistikleri kontrol etmedim ama biz ilk server da oynamaya başladığımız da ratio: 1:1 idi sonradan horde biraz daha nüfus olarak yükseldi. server genelde statu olarak medium konumunda. şuana kadar hiç sıra bekleme gibi birşeyle karşılaşmadım. herhangi bir özel latency problemi yok. anlayacağın kendi halinde orta direk bir server. :) biz eğleniyoruz sizide bekleriz.[signature][hline]mesela beş *oky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 O kadar mesudumki bu realm'dan bende. 5 tane ally karakterim var. Hepsi 25 altında gerçi, sıkıldıkça girip takılıyorum. Çoğunluğu iskandinav ülkeleri oluşturduğu için noob'larla uğraşmıyorsunuz. Hepsi aklı başında adamlar. Hiçbir dil sorunu olmuyor. Tavsiye olunur. Alliance olanlarında; Abrakadabra, Med, Crook, Lila 'yı listelerine eklemeleri rica olunur :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 horde olan arkadaşlar var mı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Ben imzada yazior nickler.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Alliance/Horde oranı iyi baya sağlam guildlerde var her iki tarafta. Güsel server[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Orda bi undead rogue açarım dehşeti ensenizde hissedersiniz =pp[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Al'Akir de bir group türk var yaklaşık 20 kişi (horde)[signature][hline]WoW EU - Warsong Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Nerede yaa? 2 haftadır oynuyorum bir tek beni oraya çeken arkadaşı gördüm Türk olarak :P[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Conclave of Shadow 'a üyeyim, güzel bir guild. Alliance'takilerin haberi olsun.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Dün gece yarısından beri server listesine giremedi bu realm yahu.. Benden kaynaklanan bişey mi yoksa herkeste mi böyle?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 demin dustum bende yokhsa vardi listede[signature][hline]Miro Troll Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Senden kaynaklanan birsey degil, dun gece 3 den beri boyle. Ben baska realm secmemistim direk giriyor ama serverda bir sorun var galba.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Dün server gitmeden hemen önce disc. olmuştum. Geri döndüğümde 1 lvl kaybetmiştim! Genel bir geri alınma yok, sadece kayıp var. Bir arkadaşımda 30dk önce 2g kaybetti durup dururken. Allah sonumuzu hayır eylesin..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gmler hortumluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Uctu yine! Sunucumuz cok guzeldi, her yerde ballandira ballandira ovdukyorduk ama bak iste nazar deydi.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Olsun hala oyuncu kapasitesi 2x :P sıra neyin bekleme yok hiç :>[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hakkaten nazar deydi.. 5 karakteri burada açtığım için pişman olmaya başladım 1 haftadır :P[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ben dün undead mage açtım level 6 bitmek üzere daha new bee yim yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum . garşban gariban dolaşıp örenmeye çalışıyorum oyunu :)[signature][hline]yaşamak istediğin gibi yaşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bl de aradıgmı bulamadım şansımızı birde burda deniyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: emre25, 08 Ağustos 2005 16:02 tarihinde demiş ki: ben dün undead mage açtım level 6 bitmek üzere daha new bee yim yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum . garşban gariban dolaşıp örenmeye çalışıyorum oyunu :) Seninle aynı sevye adamlar ara. Ben öyle geçmiştim çoğu questi. Yardım ediyorlar sağolsunlar. (gerçi sonra undead den sıkılıp Tauren açtım ama :D) Ya Al'Akir'de beraber takılabileceğim Tauren falan yokmu? Lvl 17 lerde falan şöyle beraber quest +geyik yaopabileceğimiz?[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 /join turkish konusalim hordeler[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre25 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 undeadlerde geyik yapan yok millet direk kasıyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar