Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Arkadaşlar 2 gece önce tophanede teybimi ve pioneer marka 30 luk bassımı çaldılar neyse teybi geri aldımda bass gitti haliyle.onun yerine bir bass alıcam fakat fiyatlar öğrenciyi zorlayacağı için çözüm arayışlarındayım. bende bir creative 5+1 seti var.onun bass ını arabaya bağlayabilirmiyim? yada ucuza 2.el bass nerden bulabilirm fiyatları ne civardadır[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. [Bu mesaj Greeny tarafından 12 Ağustos 2005 10:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ucuza çalıntı? ahaha açık sözlülük budur.[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 e napim 0 mı alıcam bide[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sen al cikmayi, sonra tekrar calar tekrar satarlar.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 önceki çıkma değildi gene çaldılar pek bi farklılık olmuyor kanımca[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 şimdi bi de çaldırdığını geri alır mısın? tam olur :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 nerde olduğunu bulsam alırım tabi :)[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 greeny fark olmuyor diyosun da calinti mal almak suc. talep olmasa hirsizlik da olmaz.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 suç mu? heh bilmiodum ki e okadar tezgahta mal var karışanı yokmu diicem saçma bir soru olcak neyse eheh ben o msj ı editliym bari aptalca bişi olmuş pardon[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Çalıntı olduğunu bilerek alırsan suç. Daha önce de konuşmuştuk benzer bir konuda :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bilgim yoktu yeni öğrendim ozaman ikinci el arıcam glaiba[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Gecmıs olsun uzuldum dogrusu.5+1 ı arabaya baglayabılıyosun dıye bılıyorum ama ıstedıgın gıbı bı ses alabılırmısın bılmem cunku hıc arabada 5+1 le muzık dınlemedım..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 5+1 in sadece wooferımı bassımı artık neyse onu takıcam tabi olursa fikir alcam[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Besleme sorununu halledersen (12V vs 220v) olabilir ama arabanın akustiğinde verimli olacak mı, gücü yetecek mi onun hakkında bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Açıkcası aynı şeyi bende düşünmüştüm bi ara. arkadaşın dediği gibi ortaya bi besleme sorunu cıkıyo ama 12 vs 220 oranında deilmiş ben bassın içini açtığımda bi tür adaptör gördüm Yani makina 220 volttan aşağı bi güç istiyor ama ne kadar onu bilemicem. ölçtürmek lazım belki bertaraf edilecek boyuttadır..[signature][hline] En iyi araba? Benim araba ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 jbl'in çok güzel wooferları var.Fiyatlarıda cok uygun.Olmazsa Magnatlara bak.Daha güçlü bişey istiyosan jbl bazuka tavsiye ediim.2.elleri 70-100 arasında deişiyo.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar