Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tüm kameralar incelendi staddan atılmadıgı tespit edildi diyodu vali o zamanlar? noldu aradan 2 hafta geçince? silah içeriyemi girdi. neyse feneri etkilemez seyircili seyircisiz ezeriz diyar'ı. banane.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 O kursunla yaralanan sen olsaydin ya da bir yakinin olsaydi yine ayni sekilde mi konusacaktin? Ayiptir...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo [Bu mesaj -Wissy tarafından 10 Ağustos 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 silahın içerden atıldığını kanıtlayan ne bir görüntü ne de şahit var. vurulandan başka.. belki içerden atılmıştır.. kadıköye gelebilirsin maça... en ufak bir olay çıkmaz. amigoların kontrolü altında çünkü Aziz Yıldırımın kesin talimatı var tribün liderlerine: "Stadda olay küfür olmayacak" Telsim tarafına alt kat en arkaya git. rahat rahat izle maçını eğlence havasında; artık ailecek gelior insanlar veya kızarklarıyla artık. Toplu halde olmuyor küfür %95 bitti o.. hiç derdim ama özhan canaydın son maçtan önce isteyince kendisini kıramadılar. dier tribüleri bilemiorum tam olarak bilmeden yorum yapmak istemem. herkes kendi tribününü anlatsın hatta.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yahu keşke stadın etrafında toplanılıp dışarıda tezahürat yapsak. inşaatın olduu kısım bilhassa. o saatte trafik de olmuyor. antu forumlarında kayıtlı olsam yazardım bak.. bomba olurdu[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 @wissy; o kurşun beni sakat bıraksaydı görevlilere lanet ederdim fenerbahçeye değil.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 küfür müfür yok lafları yalan dolan her yerde var küfür görürüm derbi maçlarında kadıköyde küfür oluyomo olmuomu[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Fenerbahçe ne olursa olsun futbolunu oynar... Ancak, işin fanatizm tarafı var ki. Göz korkutucu olan o! Böyle bir olaya ceza verilmesi bile ilginç, aslında olayın gerçekleşme ihtimalinin olması ilginç! "Amaney Fenere ceza verilmesin diyo lan" demeden önce sevgili fanatik patiler, türkiye de (maça gittiniz mi bilmiyorum) stada giriş, çıkış, saha güvenliği vs devlet yani polis sorumludur! Üst aramalarını devlet yani polis yapar. Olimpiyat stadını devlet yani polis (dur bu olmadı yaa!) evet polis değil devlet yaptırmıştır. Stadların özel güvenlik elemanları olmakla beraber nitelik ve nicelikleri tartışılır. İçeriye silah ile bıçak ile vs girilmemesini sağlamak -kulüplere tam yetki verilene kadar- polisin yani devletin işidir. Ayrıca konu başlığı olaya bakış açımızı özetlemektedir; önemli olan stad güvenliği değil rakip takımın kaç ceza aldığıdır fanatikler için. Silah oradan mı ateşlendi buradan mı ateşlendi tartışmalarının göbeğinde kalan TC POLİS (hani yazıyorlarla kurşunla oradan geldi aklıma) ise benden bir kucak dolusu kahkaha kazanmıştır. Polisin yaptığı beceriksizliğin ardından, böyle bir açıklamada ortada kalması kesin delil çıkartamaması falan sadece komiktir. Bundan sonra ne olur? Polis bi iki hafta sıkı arama yapar belki sonra yine sallarlar. Takımların hepsi (evet hepsi) bu tehlikeyi göz ardı ederler. Sonra herhangi bir zaman bu sefer aynı/benzeri bir olay Galatasarayın başına gelir. ve fanatikler olayın köküne inmek yerine GS yi suçlama yolunu seçerler. Sanki o stadlara silahı sokan TC vatandaşı değil de farklı bir ırktan canlıymış gibi. Stada silah sokulmasına göz yuman polisin emniyetin hiç bir suçu yokmuş gibi... ve döngü devam eder...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Lanetlerden bahsetmiyorum hocam. Ceza yerindedir. Bence de azdir. Neyin kavgasi bu? O kadar basit degil. `Insan hayati` bu bahsettigimiz sey...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: kadıköye gelebilirsin maça... en ufak bir olay çıkmaz. amigoların kontrolü altında çünkü Aziz Yıldırımın kesin talimatı var tribün liderlerine: "Stadda olay küfür olmayacak" Telsim tarafına alt kat en arkaya git. rahat rahat izle maçını eğlence havasında; artık ailecek gelior insanlar veya kızarklarıyla artık. Toplu halde olmuyor küfür %95 bitti o.. hiç derdim ama özhan canaydın son maçtan önce isteyince kendisini kıramadılar. dier tribüleri bilemiorum tam olarak bilmeden yorum yapmak istemem. herkes kendi tribününü anlatsın hatta. Herkes boyle subjektif anlatacaksa, kimse anlatmasin. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 vallahi objektifim... bak yemin ettim[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Kadıkoy'de kufur yok gercekten. BEn kendim sahit oldum buna hemde bir cok sefer bazı ufak gruplar kufretmeye tesebbus ettiginde hemen amigolar susturuyorlar. Heralde bu sene Sadece Canaydına ciddi anlamda kufur edildi o kadar..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Tahkim kurulu Fenerbahçe'nin itirazını reddetti. Açılış maçı ve Saraçoğlu sessiz...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 eheh stad dışındaki olaydan saha kapandı. dışarıyı kapatsalardı ah keşe dışarıda toplanılsa stad dışında.. gitmeyen gsli olsun[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 stad dışında bir organizasyon olacak herhalde federasyon protesto edilecek.[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Bonjo, 11 Ağustos 2005 23:38 tarihinde demiş ki: stad dışında bir organizasyon olacak herhalde federasyon protesto edilecek. olabilir. 2000de zeman döneminde caddede olmuştu protesto yürüyüşü.. sonunda stada gidip maça giriliniyordu. maç 1-1 bitmişti ankaragücü ile. bu sefer dışarda beklenilse ses gider mitekim ortada bir boşluk var ordan kesin ses gider gaipten sesler gelmesi daha ürkütücü ;)[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Benim duydugum kadarıyla Mac zamanı Dısarı da toplanılıp bagırılcak zaten... Numaralı tarafı..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hep destek tam destek[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 süper olur antu versin gazı Allah'ına kadar[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 stadın yanına gidip takımı yalnız bırakmamak gerekir..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: bLackcha0s, 09 Ağustos 2005 22:15 tarihinde demiş ki: BJK ye 3 maç verildi. Günah neydi. Fenere de verilmeliydi. neyse Aziz Yıldırım Desteği yatsınamaz. PFDK verseydi ayıp olurdu. birinde adam öldü birinde kurşun sıyırdı[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 kurşunun sıyırması önemli değil. stada silah sokuldu silah. bi de itiraz ediyolar utanmadan tahkime gidiyolar. ayıptır ya.[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 insanların fanatizmden gözü dönmüş be. önemli olan insan hayatı. kurşunun sıyırıp geçmesi değil. biraz objektif bakmayı öğrenin.[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 stadın dışında patladı o silah içinde değil[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yahu insan hayatı diye tutturmuşsunuz... tabi ki eşekdeğiliz insan hayatının değerini biliyoruz, ama olay saçma. Düzeni adalet sistemi korur, bunun için yasalar vardır. Yasalarda işlenen suçlara karşılık yaptırımlar vardır, ortada suç yok, yaralama yapılan silah yok, yaralanan biri var, yakalanan bir fail yok, olayla ilgili kayıt yok, ceza verme süresinin aşılmasının zaten hiç önemi yok, silahın nerden atılıp atılmadığı belli değil ve Bütün bunlar devletin koruması altında bir stadda oluyor, Fenerbahçe'nin özel maçını oynadığı bir stadda... ortada adalet namına bir şey yok. Tepki buna.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 +1 bu olayı fenerbahçenin üstüne atıyorlar kapatmak için .. çünkü ingiltereden bir takımla yapılan maçtı[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar