TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 futbol federasyonu fenerbahçeye 1 maç seyircisiz maç oynama cezası vermiş ntv den geçen alt yazıya göre heralde olimpiyattaki maç yüzünden hiç vermezler die düşünüorum bu da bişi[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 iyi olmuş. :=) pek etkiliceni sanmam ama[signature][hline]Ardhath Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 olimpiyat stadında guvenlik açıgından dogmus olayı şükrü saraçogluna yansıtmaları çok guzel birileri kına yakar şimdi.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 az[signature][hline]wants to move to a bigger club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Çok ve hatta gereksiz desem bir fenerbahçe duygusuyla demiş olurdum. Objektif bakarsam Genede itiraz edebileceğimiz bir karar ama bize koymaz vız gelir tırıs gider[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaveTroll1 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ya bu kapama cezası hangi maç için geçerli acaba diyarbakır maçı (yani bu haftaki maç) için mi??? [Bu mesaj CaveTroll1 tarafından 09 Ağustos 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 1 mac cok az.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yoruma bakar. Hıncal yorumlarsa bıçak değil silah der. Ben yorumlarsam ölmedi yaralandı derim. Soruşturma sonucu buna karar verilmiş olmalı ki 1 maç denmiş. Sadece olayda istanbul emniyetininde suçu olduğu ortaya çıkmış işte buyrun.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: uncla, 09 Ağustos 2005 22:02 tarihinde demiş ki: 1 mac cok az. hee çok az.. aslında lig bitene kadar seyircisiz oynamamız lazım dimi...[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 gecen hafta gencler macinda ben stada girdikten sonra polis sadece belime bakti gec dedi. bacagimda bazuka soksam haberi olmicak herifin. poliste yada guvenlik gorevlilerinden de kaynaklanıyor tabıkı.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 BJK ye 3 maç verildi. Günah neydi. Fenere de verilmeliydi. neyse Aziz Yıldırım Desteği yatsınamaz. PFDK verseydi ayıp olurdu.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bıçakla silah aynı şey.. ikisi de sokulmaması gereken madde.. hiçbiri diğerinden daha aşağı değil.. ölmüş kalmış önemli değil diyorsanız... kimsenin kılına zarar gelmediği durumlarda bıçak sokulmuş her maç için ceza verilmesi gerekirdi. 2002de de kameraya yakalanan belinden tabanca çıkaran bir adam vardı malatya-fb maçında ona rağmen ceza almamıştı malatya örneğin. bu cezalar duruma göre verilior maalesef. keşke olay kökünden gündeme gelse de onu konuşsak.. üst aramasının varla yok arası mevcut olması gibi...[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." [Bu mesaj jazzyjam tarafından 09 Ağustos 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bu karar LoL diyor topu tahkime'e atıyorum... tahkim düzeltir yanlışı[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bak bak bjk 3 maç verildi gunahımız neydi demiş adama bak la ahah.Adam öldü adam hatta çocuk ne diyosun sen ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu arada takvim "everton maçında öldürülen" diye yazmış.. kınıyoruz kendilerini[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 güvenlık onlemleri yeterince alınmadıkca kapatılmadısa bişey ifade etmiycek[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 beşiktaşa olunca az bile diyenler şimdi bu ceza çok diyor ben onu anlamıyorum. o kurşun adamın kalbine gelseydi ölseydi ne diycektiniz acaba? suçlu emniyet diyosunuz , inönü stadı kamerunda değil , onunda güvenliğinden sorumlu olan emniyet aynı emniyet..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 fbli yoneticiler cezaya cok diyomus. LOL.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 quote tuşuna nooldu??[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Beşiktaş İnönü Stadında adam bıçaklandığı zaman da bu olay futbolla ilgili değildir demiştim. Atatürk olimpiyat stadında hala %100 kesinleşmemiş bir silah atılma vakası olduğunda da Fenerin sahasının kapanmasını yanlış buluyorum. Karar mantıksızdır, hukuk dışıdır ve tahkim kurulu bu yanlışı düzeltecektir.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 adam olmus hala fenere niye 1 mac diyenler var amma fanatiksiniz be gozleri kor olmus elalemin[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 stad dışından atılmadımı o silah? fenerle ne alaka? tahkim halleder bence. saçma olmuş.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 evet o da var.. henüz kanıtlanmadı içerde mi dışarda mı atıldığı[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 silah yahu, en primitifi olsa kickica oturan insanlarin oldugu ortamda en yakindakini oldurur. 6 mermi alsa 6 les demek bu. olimpiyat, fenerbahce, ceza olmamali tartisma. bu hafta kardesimi maca goturmeyi dusunuyodum ama boyle okuzlerin takim farki olmaksizin dolasmalarindan dolayi evden izlemek daha iyi.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nihaha azizin stand up i programı deilmiydi o yaa silah dışardan atıldı dedidği[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar