Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fenerbahçeye 1 maç ceza

TRA_GS

Öne çıkan mesajlar

olimpiyat stadında guvenlik açıgından dogmus olayı şükrü saraçogluna yansıtmaları çok guzel birileri kına yakar şimdi.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok ve hatta gereksiz desem bir fenerbahçe duygusuyla demiş olurdum. Objektif bakarsam Genede itiraz edebileceğimiz bir karar ama bize koymaz vız gelir tırıs gider[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

gecen hafta gencler macinda ben stada girdikten sonra polis sadece belime bakti gec dedi.

bacagimda bazuka soksam haberi olmicak herifin.

poliste yada guvenlik gorevlilerinden de kaynaklanıyor tabıkı.[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Sosyal ağlarda paylaş

BJK ye 3 maç verildi.
Günah neydi.
Fenere de verilmeliydi.

neyse Aziz Yıldırım Desteği yatsınamaz.
PFDK verseydi ayıp olurdu.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

bıçakla silah aynı şey.. ikisi de sokulmaması gereken madde.. hiçbiri diğerinden daha aşağı değil.. ölmüş kalmış önemli değil diyorsanız... kimsenin kılına zarar gelmediği durumlarda bıçak sokulmuş her maç için ceza verilmesi gerekirdi.

2002de de kameraya yakalanan belinden tabanca çıkaran bir adam vardı malatya-fb maçında ona rağmen ceza almamıştı malatya örneğin. bu cezalar duruma göre verilior maalesef.

keşke olay kökünden gündeme gelse de onu konuşsak.. üst aramasının varla yok arası mevcut olması gibi...[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing."

[Bu mesaj jazzyjam tarafından 09 Ağustos 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bak bak bjk 3 maç verildi gunahımız neydi demiş adama bak la ahah.Adam öldü adam hatta çocuk ne diyosun sen ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşa olunca az bile diyenler şimdi bu ceza çok diyor ben onu anlamıyorum.

o kurşun adamın kalbine gelseydi ölseydi ne diycektiniz acaba?

suçlu emniyet diyosunuz , inönü stadı kamerunda değil , onunda güvenliğinden sorumlu olan emniyet aynı emniyet..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş İnönü Stadında adam bıçaklandığı zaman da bu olay futbolla ilgili değildir demiştim. Atatürk olimpiyat stadında hala %100 kesinleşmemiş bir silah atılma vakası olduğunda da Fenerin sahasının kapanmasını yanlış buluyorum.
Karar mantıksızdır, hukuk dışıdır ve tahkim kurulu bu yanlışı düzeltecektir.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

silah yahu, en primitifi olsa kickica oturan insanlarin oldugu ortamda en yakindakini oldurur. 6 mermi alsa 6 les demek bu. olimpiyat, fenerbahce, ceza olmamali tartisma.

bu hafta kardesimi maca goturmeyi dusunuyodum ama boyle okuzlerin takim farki olmaksizin dolasmalarindan dolayi evden izlemek daha iyi.[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...