tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 İnsanın beyni gereğinden az çalışıyorsa her espriyi anlamaz, her güzel şeyi beğenmez, herşeyi algılayamaz. Bir salağa internette merak dolu 2-3 dakika geçirtip onu biraz da olsa oyalayacak şeyler nedir merak ediyorsan bu sayfaya mutlaka uğra... çok eğlenceli birşeyler çıkabilir... ps: salak onların terimi bana kızmayın :)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 08 Ağustos 2005 07:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gelişinden belli bişey olmıcagı 10 15 sn falan durdum olayı anlamak için oda load süresi diye baktım işte 15 20 sn de bi java yı yükler kralı gelse..[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 08 Ağustos 2005 07:53 tarihinde değiştirilmiştir]
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 illa soyleyecenmi alala butun tadini kacirdin.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
unac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 lutfen bida bole salakca bi topic acma off acelem vardı salak salak bekledim harbi..guzel bişi deil girmeyin bişi yok sadece loading var bekliosun.[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bakmasaydın acelen varsa ben napayim[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 anlamadığım ikinci oluyor bu buradaki insanlara salak demenin manası nedir? ne anlatmaya çalışıyorsun? bir benzeride resminizi cekiyoruz diyip maymun resmi cıkartan salak sitelerden ne farkı var?[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Resminizi çekiyoruz diyen site gerçekten salaklara yönelik ama bu sitenin bir olayı yok. Arkaplanda açtım, başka sitelerde gezdim. 10 dakka sonra baktım, kapadım.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. [Bu mesaj zlorwf tarafından 08 Ağustos 2005 09:00 tarihinde değiştirilmiştir]
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 bende sinirlendimde ona tebrik edince yumusadim bi an. zaten geceden kalma bi adamdan nasil bi baslik acmasini bekliyorsunuzki hah bakmayin bosuna :) uykusuzluk hali herkesin basina gelebilir=)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 dfadssa anladım direk 00:00:19[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ben direk anladım cursor kum saatine ışık hzında dönüşüyodu.Normalde yüklenen bi javanın üstüne getirdiğinizde bi yarım saniye falan sonra kum saati olur ve o yüklemeyi hissedersiniz.Bilgisayarımla bir beden olduğum için birkaç saniye sonra kapattım :) *fotosenteze devam eder* [signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru [Bu mesaj KahnX tarafından 08 Ağustos 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 LOG ON ZAMANI : 12:27:33 P.M. LOG ON ZAMANI : 12:27:38 P.M. SAYFADA KALIS : 00.00.05 TEBRIKLER .. :) ehaua =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 e ben minimize ettim şu anda forumları geziyorum.Açıldığı zaman bakarım :P çok oyaladılar hakkaten[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hehe çok az bekledim. bi de çok salak bişey.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 harbiden oyle bu basligi benmi actim yok artik. harbiden uyku sersemligi buymus[signature][hline]34'life. fun, music, events = life
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Site patladı galiba acılmıyoda...[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...!
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya ben bu konuyu açmıştım silinmişti salak yüzünden bunun da silinmesini talep ediyporum :-)[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kıskanmaaa =) nazar deydirdin patladı site. [signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 08 Ağustos 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ahah, George Bush bile süper zekası ile bu sayfada 5 saniyeden çok kalmaz.Daha yaratıcı şeyler lazım.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Zevzek'e verilen linkleri görünce nostalji oluyorum (bkz: nostalji olmak). Neredeyse ilk girdiğim sitelerden.(bkz: siteye girmek)[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Bende acildi, super birsey![signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Çok saçma bir şey cidden[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Crane, 08 Ağustos 2005 20:52 tarihinde demiş ki: Bende acildi, super birsey! Sen secilmis kisisin. Follow the white rabbit ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi [Bu mesaj Sixoms tarafından 09 Ağustos 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 neyseki çok oyalanmadım :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 şuraya bakmasam bayabi duracaıktım sanırım http://www.zevzek.com/useless_pages/OYALA.html
Öne çıkan mesajlar