Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Illidan is out there somewhere[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 16 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Guldan ve Kilgore gibi şahsiyetleride yaad etmek gerekir diye düşünmekdeyim.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ben Grom u geri istiyorum[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 16 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Tabi,bende Sargeras ı istiyorum[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sargeras zaten hemen heryerde dolaşıyor. grom öldü ama sargeras hala hayatta :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 biri titan biri orc abisi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sonuçta hikayedeki görevlerini tamamlamışlar[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Gromuda severdim ama thralla göre biraz intellecti az gibi geliyordu bana[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 e sonuçta biri rogue/fighter gibi bişi diğeri de insanların elinde yetişmiş warrior/shaman elbet int'i daha çok olacak. ama grom babanın kalbimizde yeri ayrı, her ne kadar demon'ların etkisine girse de, warcraft 2 ve warcraft 3'te cengaver bir şekilde savaştı.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Grom Unutulmaz Tabiki...Azherotha Girmek İçin Human Ordularını Yarması...Fln Fln...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 10 Ağustos 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Eheh elflerle savaşı çok komiğime gidiyordu,elflerin binalarını ağaç diye kesmeye çalışıyordu :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Valla calışmıyodu, kesiyodu cat cut diye zaten, sonrada geyik diye cenarius'u avladı zaten.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sonrada Keko mannaroth la beraber toprağa gömüldü. Grom u severim ama cenarius a laf edilmesi hoşuma gitmedi :) Grom güçlü ama kontrolsüz güç güç değildir :P[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hayır manarothla birlikte gömülmedi. direk orada kendi mezarı vardır, anıt vardır, hatta etrafında gromsblood bitkileri yetişmiştir. bu adam warcraft 2'de bile heroluk yapmıştır :) aslanım benim be.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 orc lara uyuz olsam da, grom la thrall ayrı bişi ya... pek karizma gözükmüyo görüntüsü ama hikayeleri süper. gerçi grom illidan gibi mal biraz. asıl konu başlığı ilidan; adamın karizmadan başka hiç bir artısı yok. Güç için her şeyi yapacak cinsden biri. ft ilk moviesinde "ihanet edilen bendim" der kendileri ama defalarca nightelflere ihanet etmiş bir kişilik[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 grom neden mal?[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 16 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 dip not: thrall, orgrim doomhammer'ın zırhı ve çekicini taşımaktadır. ama kafası çok komik ya. :) neyse wow'da daha düzgün olmuş.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Ağustos 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Grom mail değil sadece Grom=İllidian 2side powwa manyağı hep ben formatında gezıyorlar sonunda 2side ele alıp oturuyor yani kısaca konu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Grom mal değil, tutup illidian'la kıyaslıyorsanız da çok yanlış ediyorsunuz. Grom dediğiniz tarzda "hep ben"ci bir karakter olmamıştır. Yaptıkları her zaman halkını kurtarmak içindir. Kişisel güçten çok halkının gücünü korumaya çalışmıştır. Gidip tekrar demon kanı içmesinin nedeni ise dediğiniz tarzda kişisel hırs veya "powwa fo' meh" için değildir. gene halkını kurtarmak isteği yüzündendir. Ama halkını kurtarmaya çalışırken demonların hizmetine tekrar girmiştir. Zaten Thrall gelip onunla konuştuğunda hatasını anlamış ve elindeki güçlerden vazgeçmiştir. Bu kolay birşey değildir. Eğer dediğiniz gibi "powwa moo' powwa" diyen bi adam olsaydı, elindeki güçlerden vazgeçmez, gider Thrall'ı öldürür üstündeki eşyaları alırdı. Bundan dolayı Grom'a güç budalası derseniz haksızlık etmiş olursunuz. Ek not: Grom ele alıp oturmamıştır. Halkını esir alan demonu kendisi öldürmüştür. Böylece kendini ve halkını özgür kılmıştır. Peki bu sırada Thrall ne yapmıştı? Anca yan gelip yatmıştı orda. Yaa..[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Ağustos 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tamam işte mal dedim çünkü, halkını kurtarmak için adam iblis kanı içti. sonra nooldu warsong klanı bi kez daha mannaroth un kontrolüne girdi, thrallın klanındaki orc larla savaştı. iki taraftan da orc lar öldü. illidan a da güç delisi olduğu için mal demedim, adam hep kaş yapiim derken göz çıkarıyo :D bknz: Lich King i durdurmak için B Legion a yardım edio. lick king i yok etse bile noolucak, önünde engel kalmayan legion azeroth a saldıracak..[signature][hline] [Bu mesaj Earenwen tarafından 10 Ağustos 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Eğer içmeseydide butun warsogn klanı cacuğu kadını böle bebeği vahşi kan kokan ciğ et yiyen (valla yiyolar wc3'un kitabında bile resimleri var böle azı yuz kan olmuş huntress var) Nigth elfler tarafından katledilecekti. Ne yaptı içti miss gibi kesti NE leri. Ork ölüceğine elf ölsün.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 iblis kanı içmese belki de tüm warsong klanı orda katledilecekti. adam zaten filozof değil ki. bildiği en doğru şeyi yaptı. ha bu arada cuce yazmış zaten, aynen katılıyorum ehe.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Ağustos 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bayılıyorum karakter tartışmlarına :) paşa paşa çekip gitselerdi ormandan ozamn. özgürlüünü kaybedeceğine, geri çekilmeliydi. hem nooluyo ya, elfler azeroth un en eski kabilesidir, dağdan gelmiş bağdakini kovuyo.. pşştt hadi bakiim :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ona bakarsan da elfler ve humanlar (high elf) koşuyor troll katliami yapıyor. azeroth dünyasının en eski ırklarından biri olan troller, humanların "alliance"ı altında soykırıma uğruyor :) yaaa.. :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kermitttttttt. cok kotuydu.....[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Catastrophe. -Nanette archmage ile iliskileriniz varmis dogru mu? -Yorum yok ben bilegime guveniyorum. Tek rakibim shaman+priest onlara ileriki gunlerde bakicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar