Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşevler/Bahçelievler (ankara) yakınlarında önerebileceğiniz kaliteli internet kafe?

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Açıkcası nereye açacağımı bilemedim, özür dilerim... Böyle bir internet kafe 1 hafta Ankara'da bulunacağım şu hafta hayatımı kurtarabilir... Eğer içinde landan cs 1.5 oynayabileceğim bir cafe olursa, o kadar sevinirim ki... Ama çok da şart değil, güzel, genellikle boş olmayan, kaliteli bir yer olsun, yeter... Beşevler, bahçelievler civarında olması şart... (tercihen beşevler) (kime beşevlerde internet kafe sorsam, bahçelievlerde var çok yakın cevabını aldım da o yüzden beşevler/bahçelievler diyorum.) Şimdiden teşekkürler...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

besevlerde bi yer vardı ismini unuttum ama lcd ekranlı kucuk bi yerdi baya kaliteliydi makinalar ama orda cs oynayamazsın adam olcağını sanmıyorum.sora hale bakan bi sokak var ya o yada onun bi altında(bi ustude olabilir=)) pek iyi olmayan bi net cafe vardı ama cs donuyor orda.baska aklıma gelmedi ne yazıkki hatırladıklarımda tam değil zaten =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

zamanında birkaç kere gidip bahçelievlerde oynamıştık cafelerde.
şu Sinema On olan caddedeydi sanırım ama caddenin adını bile hatırlamıyorum. İki cafe vardı orda biri baya kaliteli gibi duruyordu.
Bir alt sokakta da bir cafe vardı. Ama sıradan bir yerdi işte.

Belki kapanmıştır bunlar, belki civarda daha iyi yerler vardır ama hatırlamıyorum şahsen. Epeey vakit geçti aradan.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

On sinemasının olduğu caddede (3. cadde -beşevlerle bahçeliyi bağlıo gibi bişey sayılır zaten :) ) çok internet cafe var.7. caddenin sonunda da sky internet cafe var son derece kaliteli bi yer ama oyun yok bildiğim kadarıyla.Sadece internet için gidebilirsin oraya...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

Beşevlerdeyken 3. caddenin başındaki liva nerede diye sor.
Gösterdikleri doğrultuda git Liva Bistro'yu göreceksin. Sol taraftaki cadde 3. caddedir. Oraya girme Liva Solunda kalacakmış gibi yürü ilerde sağda janjanlı ve gayet kaliteli süper bi internet kafe var. Oraya geldiğinde mesaj atabilirsen bende gelebilirim belki.
Not: Beşevlerden kafenin mesafesi yürüyerek 3-4 dakika bile sürmez.

[Bu mesaj Smoke tarafından 12 Ağustos 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yerlerini nasıl tarif edeceğim bilmiyorum ama 2 aten kafe var. Biri Ata adında bir kafe bilgisayarlar pek iyi değil ama.

Diğeri Internet Center diye bir kafe hemen yanında Marjinal diye biryer var bu Canerlerin karşısında hemen. Buradaki bilgisayarlar gayet iyi bunu öneriririm.

Fiyatlarını unuttum 1-1,5 ytl arası değişir herhalde saat ücreti..

Kafelerden çıktıkdan sonra Kampüs Kafe'ye uğrayıp ayvalık tostu yemeyi unutma.. (;
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...