Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodka

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vodka istiyorsanız , sek içmek için , eğer bulursanız ki ben istanbulda göremedim üvey babam yurtdışından getirmişti bana ; Danzka : Cranberryrasp bulun ve için . Farkına varmadan 1 şişenin neredeyse tamamını sek iç''mişim'' hatırlamıyorum pek bi yerden sonrasını hehe . Ama enfes bişey kesinlikle sek olarak içtiğim en güzel içkilerden biri . En son evde verdiğim partide 1 şişe sky vodka içtim ev alev alıyordu az kalsın , koltuğu yakmışım , öyle bi anım olmasa o da güzel vodka diycem de dilim varmıyor pek .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
Abi yok burun var sinüs var tükürük bezi var dil var insan vücudu çok karışık ondan kötü oluyor . Bazooka içen insan bilir neden bahsettiğimi .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
çirkin kadın yoktur , az vodka vardır[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
said:
turkuaz, 12 Ağustos 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
sheref ne diyosa odur:)

yok yav ? kalbiniz var diye bu korumacılık olmadı :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
said:
SirAnubis, 12 Ağustos 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
çirkin kadın yoktur , az vodka vardır

ahaehaehuah... mükemmel[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 11 Ağustos 2005 01:50 tarihinde demiş ki:
otlakçılığın lüzumu yok :p

sinerji sart abi :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Benim Baba bi aralar VodkA manyagı olmuştu Rusyadan filan VodkA'lar sipariş ediyodu Moskovskaya marka..

Türkiyede ise ambalajına şişesine hayran olduğum Binboa Vodka var şişesi manyak bişey çok beğeniyorum ondan al ..

Forza Binboa Vodka !![signature][hline]TruthAndJustice
:horace: :horace:
Mesaj tarihi:
@dela
aynı paraya litrelerce kolonya al suyla karıştır....[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....

[Bu mesaj Caglar35 tarafından 12 Ağustos 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Binboga :-/ eh iste güzel ama sisesi daha güzel yabanci vodkalar özelikle ruslar bu iste iyi ya.. ki ben 1 sise vodka bitirebilen bi insanım öküz desenizde :-)

Smirnoff dan sasmam shat yapcan ama[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
nikita içmiştim zamanında... çok yumuşak, lıkır lıkır gidio. biranönce sarhoş olma amaçlı fasıllara tavsiyem[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
Nikita ahh ahh ne güzel anılarim vardi onla .. nikita ben ve....

:)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
said:
Ancalagan, 12 Ağustos 2005 22:35 tarihinde demiş ki:

:)
Muhauha ÇikitA olmasın o ?? LoL[signature][hline]TruthAndJustice
Mesaj tarihi:
said:
SbNN, 12 Ağustos 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
said:
Ancalagan, 12 Ağustos 2005 22:35 tarihinde demiş ki:

:)
Muhauha ÇikitA olmasın o ?? LoL

:-) artiq cok özele girmemek lazim :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
said:
uncla, 13 Ağustos 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
votka bahane raki sahane demek geldi icimden.
Harbi haklısın abi nerde yav Rakı gibi içki mi varmış dünyada ..[signature][hline]TruthAndJustice
Mesaj tarihi:
said:
Ancalagan, 12 Ağustos 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
Binboga :-/ eh iste güzel ama sisesi daha güzel yabanci vodkalar özelikle ruslar bu iste iyi ya.. ki ben 1 sise vodka bitirebilen bi insanım öküz desenizde :-)

Smirnoff dan sasmam shat yapcan ama

Ya shot ya da tek buzlu bardakta zevkiyle sek içicen onu of of ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
Vodkayla biras ilgili olanlar bilir..

Onun özel tabağı vardır iki kısımdan oluşur: Buz haznesi ve Üstüne kapatılan delikli kapak (6-7 tanesi küçük daire şeklinde 1 taneside ortada şişe gelecek şekilde)

Bu buz haznesine buzu full koyuyorsun üstüne kapağını kapatıp ortaya yerleştiriyon büyük deliğe Smirnofu bardakları da küçük deliklere koyuyorsun buzun içine girecek şekilde..
Isıları buz gibi olunca bardaklara (boyutları minik özel vodka bardağı) koyuyorsun sek vodkaları ve fondip yapıyorsun süper zevkli bir olay..

Vodkayı kolayla meyve suyuyla deilde sek içmek ayrı müthiş bir olay denemediyseniz deneyin tabii normal içki içtiğiniz bardakla olmaz hastanelik bilem olursunuz deler midenizi uyarması..

Ama tabii üstüne değinmeden edemiyeceğim [spo1=Aslan Sütü !!]Rakı RULZZ[/spo][signature][hline]TruthAndJustice
Mesaj tarihi:
26-40 arası güzel votkalar dün Binboga aldık cidden cok güzel tavsiye ederim.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
said:
Gothic_Angel, 10 Ağustos 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
VoDkACoLa Rulaz.....

Bebek işi
VOdka martini rosso varmı lan bundan daha serti? yoktur!!![signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
  • Yeni Oluştur...