Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vodka

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

birde türkiyede varmı bilmiorum, şu: çok değişik bir vodkadır... bulursanız mutlaka bir deneyin. (shot olarak için. biz arkadaşlarla üzerindeki yazılardan çıkaramayıp, kokusundanda anlayamayıp, tequila zannedip, bildiimiz tuz limonla içitik ve HARIKAydı.)

not: biçok tandığım vodka olduğunu söyledi, ama tekila bu yav dienlerde vardı... hakkaten annaması zor. herneyse. için işte memnun kalacaksınız...

[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....

Mesaj tarihi:
@cons uahuaheuahauhaeuehuaehuaaeuaehu binboğa die bahsettiğimiz "ultima vodkası" aheuahaeuhauae iyi yarıldım akşam akşam.... (logo benzerliği)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
yarın doom gunum ve doom gunumde vodka içicem absolut olacak oda.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
baileys süper be neresi zift

+ bu gün paintballa gelenlere bir kokteyl yaptım mmmmmm süperdi bi malkavian iğğğğğğğ yaptı o da daha acemi öğrencek =)[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
zift sarhoş edio mu?[signature][hline]Voic3
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
pff lafın gelişi
hey allam
kola + tekel vodkası+ limon suyundan vazgeçmem[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
bende esrpi yaptım ordada neyse[signature][hline]Voic3

Mesaj tarihi:
baileys ile ilgili yapılan kötü benzetmeleri kınıyorum burdan, bide ufak bi not, bunu normal su gibi içmeyin sek sek, sonra tiksiniyosunuz, ben içemiyorum yılbaşından beri, çok karıştı çook[signature][hline]Boo, are you happy now?

[Bu mesaj wildpervert tarafından 10 Ağustos 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kolalı hiç bi içkiyi sevmem kolaya bayılsam da çünkü gazı kaçıyor direk iğrenç tadı oluyor .

Bailey'sle nescafe xpress denemediyseniz acilen deneyin süper oluyor bu yaz keşfettim bende hehe .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
Sallamakta sınır olmayan dal, alkol... Ehehe

Edit: Birine laf sokmak amaçlı değil yalnızca aklıma geldi söyledim... Aslında yeri bile değil ya neyse, şimdi mesajı silsem insanlar ne yazmıştı acaba diye merak eder, ben insanları merakta bırakmak istemiyorum, aha yukarda büyük olan şeyi yazmıştım. Hala da yazılı duruyor zaten. Kalın sağlıcakla.[signature][hline]"Mph Rmph !!"

[Bu mesaj karpuz tarafından 11 Ağustos 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ha bu arada kingpin'e katılıyorum, Absinth kadar sağlam bir içki görmedim. 70% alkollüydü benim içtiğim, gerçekten ilginç bir tattı ama galiba türkiyede satılmıyor kendisi. (itiraf ediyorum biyoloji özel dersinde arada adamın içki koleksiyonundan alıp içmiştim. Hatta karnım aç olduğu için yarım bardak absinthle bir hayli sarhoş olup dersin geri kalanında rezil olmamak için soğuk terler dökmüştüm.)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Absinth'in satışının yasak olmasının nedeninin içinde halusinatif madde olduğunu da biliyorsundur o zaman hehe . 3 bardaktan sonra (bünyeye göre değişir heralde) halusinatif etki göstermeye başlar .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
Halisünatif maddeyi yalnızca belli ülkelerde koyuyorlar diye biliyordum. Yani her absinthde yok diye biliyordum. Ki içinde halisünatif madde olsa bir yerinde yazardı herhalde ki şişeyi dikkatli dikkatli incelemiştim (:[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
valla tekel votka hiç tavsiye etmem..yada içiceksen katıcağın meşrubatla votkanın oranını iyi ayarla..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
İçinde bin türlü ottan yapılma madde var Absinthin o yüzden 85 yıl boyunca yasaklı kaldı . Cılkı çıkınca uçuyorsun yani .

Bu arada quote yapamıyorum seçenek gözükmüyor niyedir?[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
zaten 5 bardak falan içtin mi etrafı mavi görmeye başlıyormuşsun :p heh sakat yani ama şöle 2 bardak atıp yeni bir insan olmak var arkadaşta varmış yurt dışından almış zamanında ailesi hehe çaktırmadan içicez.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Mesaj tarihi:
2 kişi olmaz bi kaç kişi için ki zevki çıksın hehe . Telefon numaramı da verebilirim yani haha .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
safariden şaşmam[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
bugün anubis bi votka yapmış neler neler karıştırdı hadi içiyim severim değişik şeyleri diye bi tattım öeğhhyk diye bi efekt muaha[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
  • Yeni Oluştur...