Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anelka : Newcastle'a Gitmek İstiyorum


ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Anelka, dün önce Daum ile, ardından da yönetimle görüşüp, Newcastle'a gitmek için izin istedi.

Ağzındaki baklayı sonunda çıkardı

Fenerbahçe'nin Fransız futbolcusu Nicolas Anelka, sonunda ağzındaki baklayı çıkardı... Dün önce Daum, ardından da Sarı-Lacivertli yönetim ile bir görüşme yapan Anelka, ayrılmak istediğini söyledi. Uzun süre idmanlara katılmayan, geçtiğimiz hafta ise tedavi için gittiği Fransa'dan rötarlı dönen Anelka'nın, Newcastle ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Alacağı tepki büyük merak konusu

Bilindiği gibi Newcastle Başkanı Freddy Shepherd, Nicolas Anelka'yı kesinlikle kadrolarına katacaklarını, Fransız oyuncunun da bu transfere çok sıcak baktığını defalarca açıklamıştı. Yıldız futbolcunun bu isteği karşısında Fenerbahçe Yönetimi'nin ve teknik direktör Christoph Daum'un nasıl bir tavır takınacağı merak konusu.



Kaynak: Milliyet



iyiymiş bu=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum

[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 11 Ağustos 2005 11:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yonetim rahatlamıstır.
Bastan beri satmaya calısıyorlardı Anelka'nın rıza gostermesi buyuk avantaj. Satılırsa şayet buyuk paralara satılcak ama yinede bence satılmamalı Fenere buyuk katkısı olacaktır.[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar Bole birsey varsa eger anelka bunu solediyse kendi istedigi icin degil Klub zorladıgı icin solemiştir cunku aylardır Klub Anelka'yı satmak istiyor fakat Anelka FB'den ciddi bir rakam aldıgı icin ayrılmak istemiyor. Yonetim para icin sattılar dedirtmemek icin zaten kendi de ayrılmak istiyor moduna girmiş olabilir. Cunku cok eminimki Anelka ayrılmak istemiyordu.[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 11 Ağustos 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
gıderse bu seferde o ribery nın bonusu olcak demı lol.adama ızın vermeselerde adam garantı parayla oynamadan 1 sene gecırebılır yanı sakatım bıdı bıdıyla.bence satarlar.



fenerbahçede yapamaz zor o[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fener hangi yıldızı elinde tutabiliyoki gelen yıldızlar hep fenerden kaçıyor ,ayrılıyor gerçe bizdede ayrıldı ama parasızlıktan ee febede parada var ee peki neden gitmek istiyor?

bu arada fener zaten avrupayı düşünmüyor ümit özat hedef çeyrek final demişte sen önce tur atla puan almayı öğren sonra çeyrek final de daha tur atlamamış denizlisporun yaptığı başarıyı yapammış bir takım olarak nasıl çeyrek final düşünür...[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa'da ba$arısızlığın faturasını kulüp yapısına ya da fuybolculara kesme bence.Bu sdc tur takımı yapısına sahip olmaktan ve iyi konsantreden ve de en önemlisi ligde fedakarlıktan geliyor.
Denizli'nin ligde bir iddiası yoktu orta sıralarda kalırdı her ihtimal o yüzden abandı uefa'ya başarılı da oldu ama bu onların Fenerbahçe'den daha iyi bir kulüp olduğun asla ve asla göstermez.Fener bu sene desin "Kardeşim benim ligde de gözüm yok,federasyon kupasında da,zaten 16 kez şampiyonum gs şampiyon olsa bile durum eşitlencek e zaten en kötü ilk 4de kalcam,kim takar federasyon kupasını da" diyip geçen seneki ligi zar zor 5. bitiren Liverpool örneğindeki gibi Avrupa'ya ağırlık verecek önemli bir atıyorum Milan maçı var önlerinde;onun öncesindeki lig maçında alex'i,anelka'yı,appiah'ı yormayacak.Liverpool'un kadro çok mu harikaydı da çatır çatır kaldırdı kupayı.
p.s:Gs'liyim.[signature][hline]D'akmor J.Matthew
I'm only happy when it rains
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...