Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 pisişik bebe: Do not try to bend the spoon--that's impossible. Instead, only try to realize the truth. neo:what truth? pisişik beb:..there is no spoon.[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... [Bu mesaj Caglar35 tarafından 11 Ağustos 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Ancalagan, 11 Ağustos 2005 17:19 tarihinde demiş ki: Luke:I dont.. I dont... believe this.. Yoda:Yes .. Thats Why You failed LUKE: I'm looking for a great warrior. YODA: Ahhh! Great warrior. Wars not make one great da vardır ki ayrı superdir.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: elvyn, 11 Ağustos 2005 17:46 tarihinde demiş ki: said: Ancalagan, 11 Ağustos 2005 17:19 tarihinde demiş ki: Luke:I dont.. I dont... believe this.. Yoda:Yes .. Thats Why You failed LUKE: I'm looking for a great warrior. YODA: Ahhh! Great warrior. Wars not make one great da vardır ki ayrı superdir. AA evet o lafta bombaydi .....[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 türkçe diye bir dil var biliyormusunuz? türkçe konuşsanız çokmu zor geliyor acaba[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla biz ingilizce konuşmuyoruz, hepsi yodanın suçu[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bazı seyler orjinalinde daha guzel olur, yani cevirmeyi beceremezsin o anlamı veremezsin, bunu bu sekilde yorumlamaman lazım.[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hem çeviriden doğan anlam kaybı var, hem de uzun metinleri çevirmenin zorluğu var... Orijinalini koymak daha bir doğru sanki :D[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 -hoşgeldin babacım - nooşbulduk yavrum[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Hasta la vista, baby! (Terminator 2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 SW'den yazcam ben hep :D Darth Vader:I am your father! (budur...) Luke:I'm not afraid Yoda:You will be.You...will be. Obi-Wan:You will be a jedi.I promise Obi-Wan:It is time we became brothers (Clone Wars'dan) Obi-Wan:You were the chosen one ne diebilirim gerçi her konuşma bobma sw de ama :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: SirAnubis, 12 Ağustos 2005 01:12 tarihinde demiş ki: -hoşgeldin babacım - nooşbulduk yavrum Puaahhahhahahaha :lol:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 -Hanginiz huleyyn Karaoğlan ?? -Benim.. -Hayır Ben !! -Nayıırr benimm !! :horace: [Bu mesaj SbNN tarafından 12 Ağustos 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 en güzel film dialogu bence ; -Amca size çok kanım ısındı size baba diyebilir miyim?? -O senin zaten baban yavrum!!! bir de; -Baba babacıııııım,annem nerde babacığım??? -Senin annen bir melekti yavrum...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Horrible, 12 Ağustos 2005 14:28 tarihinde demiş ki: en güzel film dialogu bence ; -Amca size çok kanım ısındı size baba diyebilir miyim?? -O senin zaten baban yavrum!!! bir de; -Baba babacıııııım,annem nerde babacığım??? -Senin annen bir melekti yavrum... HAHAHAHAHHA biliyorum bu geyigi izlemistim ama film ekliam gelmiyo[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 En etkileyicisi değilde en saçması: Emrahı O.Ç yapan dialog işte bu: - Gülcan koşş Anamız oros*u olmuşş !![signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 -abi bak annem bana ne almış. -nnbbbırak onu gülcannn.nnnAnamız yok artık nırınırırıırıııııı[signature][hline]Uzak dur yakınıma,bu mesafe beni bozar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar