asas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bıraz yenıyımde bole pati tarzı olan bole hızlı guzel bı forum alınabılecek bır sıte varmı?Nerden alınır bu tarz bu forum uygun bı fıyata..Bole bısı satan bı adres var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 pati tarzı? forum satın almak? pati tarzı derken paticik forumlarını satın almak mı kastediyorsun? paticik direk php kullanılarak özel olarak hazırlanmış. sen de bu şekilde kendine forum hazırlayabilirsin. ama hazır bir forum elde etmek istiyorsan free olarak phpbb sistemi, paralı olarak da vbulletin var. forum sistemini hazırladıktan sonra internet sitesine yerleştirmen lazım. bedava web page hizmeti sağlayan bazı siteler var. geocities, angelfire felan. ya da direk bir hosting şirketiyle anlaşıp, belirli bir ücret karşılığında sana domain, web alanı felan vermesini sağlıyabilirsin. hosting şirketi olan bildiğim Eno var forumlardan. onla konuşabilirsin mesela.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yok patıcıgı satın almaya gucum yetmez ben daha yetme veletım :)..Ben sadece bu forumu cok sevıyorum buna benzeyen bole hızlı bısı nerden alabılırım dıye mrk edıyordum onun ıcın sordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 buna benzeyen bişi alamazsın unique bi forum bu[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 buna benzeyen olsa keşke ama yok =) minibb var o da böyle çok sade. ama fazla sade. minibb'yi bi kaç mod ile adam edebilirsin ama..[signature][hline]happy to stay at the club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 burda biri paticik kopyası bi forum yapıyodu git sor ona :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: asas, 11 Ağustos 2005 19:24 tarihinde demiş ki: Ben sadece bu forumu cok sevıyorum buna benzeyen bole hızlı bısı nerden alabılırım dıye mrk edıyordum böyle birşeyi sen kendin hazırlayabilirsin. 0dan. sonuçta pati forumu da sıfırdan hazırlanmış php ile. ama hazır almak istiyorsan, dediğim gibi phpbb ve vbulletin var. komplike ayarları olsa da sanıyorum o ayarları kapatabiliyorsun. ayrıca çok hoş temalar var, eminim sade birşey bulabilrisin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 paticik php kullanarak özel olarak hazırlanmış kelimesi yanlış bone bab.. bu phpbb forumudur bunu editleyip biçip bazı şeyler ekleyip bu günlere kedirdiler.. nitekim bu forumun aynısı phpbb plusda mevcut azıcık ingilizce bilen ve çok az php bilen aynısını yapabilir..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 turkpano.com'da var[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 phpbb kullanarak eğer biraz php anlıyorsan harikalar yaratabilirsin ama paticik kadar güzel hızlı kullanışlı olur mu bilemem. şahsen phpbb editlemeye bayılırım :) birde phpbbhacks.com'da yeterince mod var geliştirmek içinde birebir.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Jabba, 11 Ağustos 2005 22:03 tarihinde demiş ki: paticik php kullanarak özel olarak hazırlanmış kelimesi yanlış bone bab.. bu phpbb forumudur bunu editleyip biçip bazı şeyler ekleyip bu günlere kedirdiler.. nitekim bu forumun aynısı phpbb plusda mevcut azıcık ingilizce bilen ve çok az php bilen aynısını yapabilir.. paticik phpbb o_O[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 paticik forumları sıfırdan yazılmıştır. phpbb ile uzaktan yakından ilgimiz yok. ps: phpbb veya herhangi bir hazır forumun, pentIII800 serverda 2 GBlik veritabanını handle edebilecegini sanmıyorum. [Bu mesaj karakedi tarafından 11 Ağustos 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 pati benzeri forum istersen asp kullan php ile buranın uzaktan yakından alakası yok.[signature][hline]Generals gathered in their masses, Just like witches at black masses. Evil minds that plot destruction, Sorcerers of death's construction. ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 demek yanlış biliyormuşum ama aynı forumu yapıyorsun phpbb ile.. db işi için birşey diyemem hayatımda 2 gblık bir forum db sahibi olmadım..olmamda tekiz türkiyede.. edit: 8 değil 2miş[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. [Bu mesaj Jabba tarafından 12 Ağustos 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Rocko, 11 Ağustos 2005 23:55 tarihinde demiş ki: pati benzeri forum istersen asp kullan php ile buranın uzaktan yakından alakası yok. http://forum.paticik.com/view.php?id=135337&p=2183048#p2183048 yok yok flashle yapıldı hatta javascriptle[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hmm simdi bu host sana sadece domain mi veriyor yanı forumu hazırlamak gene bıze dusuyor dımı?Phpbbde mı bole ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hepsinde öyle.. şöyle düşün.. sana bir bilgisayar veriyolar. içini sen doldurcan..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Hmm tesekkur ederım herkese..Bıraz da olsa aydınlandım :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 asas gel msn e sana yapayım forum hevesin kırılmasın. [email protected][signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: karakedi, 11 Ağustos 2005 23:51 tarihinde demiş ki: paticik forumları sıfırdan yazılmıştır. phpbb ile uzaktan yakından ilgimiz yok. ps: phpbb veya herhangi bir hazır forumun, pentIII800 serverda 2 GBlik veritabanını handle edebilecegini sanmıyorum. [Bu mesaj karakedi tarafından 11 Ağustos 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] iyi.net zamanında o versionu ile 12 gb tutuyordum makina p3 1.4 gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam ama yinede senden bu forumun sql yapısını görmek isterim cidden sakıncası yoksa bi sql şemasını yollarmısın bana incelemek isterim[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ben burayı okuyarak bir tane açtım kendime. Sen de bir göz at istersen..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Patiyi 1 ferrari 2 de durume satin alabilirsin kediden:)[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Sımdı ben hostıng domaın ıste uygun bı fıyata alabılecegım adres varsa verebılırmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ehe bi sorun daha domaın su www lı adres oluyor dımı hostıng ne oluor fıyatları ortalama ne kadar olur bunların ?Yada bunların ıkısının tanımı ne :==)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 domain: seninadın.com gibi bişi sen bunu alınca www. seninadın.com da senin oluyor yani basındaki şey sadece kısayol. istersen baska kısayollarda alabilirsin. host : sana internete baglı bi makinede siteni acmak için alan verirler. dns : domain in yonleneceği ip (hostun ip si) şimdi fiyatlar soyle : domain yıllık 15 ytl yada yakın bi fiyat host : yıllık 35 ytl yada aldıgın özelliğe göre değişen yakın fiyat. dns ayardır ona para ödemezsin.[signature][hline]Sindarin MMO Platformu Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar