PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Alexi_Septimus, 09 Ağustos 2005 04:17 tarihinde demiş ki: Kaldırıma parkeder adamda ? ilginç bi yorum olabilir tabi kaldırımda herifler motosaiklet yarışı yapıo :D[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Eve sokarIm arabayI ben yine vermem o parayI.[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Devletin böyle politikalar izlemesi artık iyice saçmaladığının kanıtıdır. Para bulmak için öncelikle özelleştirmeler ve hazinenin mal varlıklarının elden çıkarılması gibi saçma laylar peşi sıra geldi. Tmm bir çoğu devlete zarar veren kuruluşlardı ama erdemir gibi işletmelerin elden gitmesi devlete büyük zarar verir. Bunun yanında artık satacak birşey kalmayınca devlet orman arazilerinin sit alanlarının peşine düştü. Böyle saçma olaylara son günlerde eklenen otopark mafyalarını teşfik fonu niteliğindeki bu kararlar artık ülkenin nereye gittiğinin sanırım en açık örneği Siz hala "Hiç olmazsa hırsızları yakalardılar" die savunun bu hükümeti. Sistemi yıkmaktan sa istedikleri gibi değiştirmek hem daha kolay hem daha az yankı uyandırıyor üstelik böyle bir toplum varken ses bile çıkmıyor. Yaşasın tekelleşen medya,yaşasın saçma devlet politikaları,yaşasın ayrımcılık,yaşasın popüler kültür[signature][hline]icq:45890618 **Paranoia is faith in a hidden order behind the visible** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ohhhh çok iyi olmuş[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kimse ödemez ki...Sokaka aralşarında fln hangi birini bulup yakalayacak...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Abi ATV nin manşeti süperdi..Sokağa Park 10YTL olacakmış..Ne yani balkona mı park edelim? kopmuştum yaf..Ama harbi 10 ytl diodu 7 diil[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Siz Burda Böyle Diyebilirsiniz Ama Sokaklarda Oluşan Bu Çirkin Görüntünün Ortadan Kalkmasında Büyük Rol Oynayabilir Denetleme İyi Olursa. Ancak Bu Uygulama Şuan Yanlış Nedeni İse Otopark Eksikliği Çevrede Otopark Olursa Buna Karşı Denebilecek Hiçbir Savunma Yok. Ayrıca Bu Uygulama Bütün Avrupa Ülkelerinde Mevcuttur.(Orada Böle bizde öyle yapalım demek için söylemiyorum.)Ve Mesela İngiltere'de Bu Rakam Günde 5Pound Buda 12 Milyon Gibi Bir Rakam Yapar.Ve bu Sokağa Değil,Sokaktaki Girintiye (Cep) Park Edebilmek İçin Verilen Paradır Sokağa Park Zaten Yasaktır ve Cezası Çok Ağırdır. Yani,Uygulama Doğru Ama Zamanlaması Yanlış Birkaç Otopark Yapımından Sonra Yapılsaydı Çok Daha İyi Olurdu[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Belediyeler bir güzel para toplasın her yıl tanıdıklarına kaldırım ihalesi vererek kaldırımları yeniletsinler modern olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bağdat caddesine bari yapsınlar tek oraya bile park etmee başlamışlar iğrenç olmuş cadde ztn daralttılar iice sux olmuş[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yok yok... bu iş böle olmaz... hepten cozurttular yahu.. ne iş bu benden cevre vergisi alıyolar kızıltoprakta oturuyorum yazın boklu derenin kokusundan evde duramıyorum nasıl iştir bu bide almadım hizmete para ödüyorum... bide park vergisi yok artık... :hrr:[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Menkalinan, 12 Ağustos 2005 22:19 tarihinde demiş ki: yok yok... bu iş böle olmaz... hepten cozurttular yahu.. ne iş bu benden cevre vergisi alıyolar kızıltoprakta oturuyorum yazın boklu derenin kokusundan evde duramıyorum nasıl iştir bu bide almadım hizmete para ödüyorum... bide park vergisi yok artık... :hrr: Senden yakında paticik agresivlik vergiisi alicaklar :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar