erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaşlar şu hyde denilen bossu ne zaman öldürebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: erayyirik, 11 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: arkadaşlar şu hyde denilen bossu ne zaman öldürebilirim? çıktıgı zaman zzzzzzz[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Solo ne zaman kesicem diyosan tahminen 60 dan sonra olur.Zaten bu oyunda 60 dan önce pek bişey yapılamıyor.Anca kekurikekukaka denen adını bilem zorla yazdığım yaratığı kesebiliyon. Tabi 60 da solo da kasabilir.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hyde yi pota asılarak (özellikle rogue isen ve silahın iyiyse) çok zorlanmadan kesersin. Ama dediğim gibi sürekli pot içmen lazım. görüntüsü zombie ile aynıdır.[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 nereye ya 60 hyde olsun kekurikakalak mıdır ne o olsun antares olsun ben hepsini tek kesiyorum lvl 55teyken ayrıca atillayı 2 kişi(assasin) kesioz lvl 61 im şimdi:D[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:50xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paper Mageysen lvl 51+ veya fire blastın varsa 48+ gibi kesebilirsin ama swift olursa çook daha rahat kesersinb hyde nin canı topu topu 5.8k attackıda çok değil. ama resistleri iyidir o yüzden fire blastla 1000 korum gibi düşünme ciddiye al.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 zaten çok güçlü olduğu belli yanına geldiğim an zzzzzz.tabi o zamanlar civcivdim:D .bu arada ben bu forumu çok sevdim soru yazdığım andan 5 dakka itibaren bir sürü cvp geliyo:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Boşuna Türkiye'nin en iyi forumları olmadık :-)[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 peki kekurikekukakaka yı lvl kaçta öldürebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 magemisin roguemisin warriormusun priestmisin?signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 11 Ağustos 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben assasianım zaten olmazsa magei getirip chillle öldürürüm.ama assasianla kaçta öldürceğimi sölersen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya o kadar siteyi övdüm cvp gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 cok güzel gaz veriyosun baba siteye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Lr ve glaciere resisti var ben dalmıstım baktım olmuyo asassin ark getirdim 2 caktı öldürdü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 51 büyüsüyle tek vuruşta ölür o :D assasin olarak 35 te kesersin heralde[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D TOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben kekuri için yazdım bunu bu arada :D hyde için assasinle lvl 55 yeterli heralde[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D TOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 o hyde denen haywanata bu akşam saat 21.00 da kalluganın önünde rastladım ve 21.05 te de mefta oldu ama drop ''zombi eye'' allah allah şu ana kadar en az 8 kere kestim daha hiç iyi bişey çıkmadı.Bu arada lvl 57 light mageyim kallugayı biraz dolaştık hyde bey ile hydeye wurduğum en fazla damage 900 ***Gözün çıksın lan hyde der we masadan kalkar***[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 57 Clan= Reaction Server= Ares Irk= Karus [Bu mesaj SnOw_MaGe tarafından 11 Ağustos 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 çıkmış zaten :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Hala Sorcerer :D TOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 olsun gözü de lazım masterlik yakın artık :D[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 57 Clan= Reaction Server= Ares Irk= Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu boss ne zaman çıkıyo belli bi saati warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Her 3 serverda da çıkabilir. belirli bir zamanı var ama ben bilmiorum. [Bu mesaj Fortuna tarafından 11 Ağustos 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya bu mannerin bi etkisi warmı item düşürme olayında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Biz bi ara kesmiştik sword of the dead çıkmıştı uniq priest kılıcı[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALEXIS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kalluga da köprünün orda kestik bi hyde. 2 adet lvl 35 assassin biz. mirage çıktı, ilk upgrade de yandı gitti. KE beta testinde...[signature][hline]powered by phpBB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yani lvl 36 assasianla potlarla gelsem ölürüm dimi.çünkü eskiden yanına yaklaştığım an zzzzzz.tabi o zaman hem mage olduğumdan canım azdı hemde civcivdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar