Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 girin şu linke bi bakın, eloğlu neler yapıyo http://www.transbuddha.com/alphamonkey/html/pianoballs.html[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kesin ip var elinde :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 oha abi adam mükemmel yapmış da bişeyi anlamadım adamın elinde ip fln diilde piyano biraz ilginç geldi bana hani o inceltici mi deniyo bilmiyorum daha dogrusu ince notaları çıkartan siyah tuşlar nerde ?! :D[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yada şey olabilr toplar piyanoya hiç etki etmiyordur alttan birileri çalıyodur :P ne ilginç oldu[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 orası tek parça duyarlı bi yer, top oraya çarpınca nereye çarparsa çarpsın sıradaki notayı çalıyor... :) basit bi düzenek.[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ama olsun genede topları atması fln süper ben hayatta tutamam okdr topu :P[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 - i learned to play with my balls... *!iptal*[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
unac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Joker, 10 Ağustos 2005 10:23 tarihinde demiş ki: orası tek parça duyarlı bi yer, top oraya çarpınca nereye çarparsa çarpsın sıradaki notayı çalıyor... :) basit bi düzenek. kesin oledir[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Costello Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 http://www.transbuddha.com/alphamonkey/media/wmv/pianoballs.wmv bende direk linkini verim bari indirip izlemesi daha güzel böle öbürtürlü takiliyor ;) [Bu mesaj Costello tarafından 10 Ağustos 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bence hiç bir hile yok[signature][hline]rtc
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Sonlara doğru ağzım açık izledim :([signature][hline]These open doors...
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 http://www.transbuddha.com/alphamonkey/media/wmv/pianoballs.wmv boyle daha guzel oldu.. // - i learned to play with my balls... LoL :lol: // Acayip birsey ya.. Inanmasi guc ancak gercektir muhtemelen.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center]
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 benimde yok...[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sonunda bravoo şeklinde patlaması ve kameramana beni korkutuyosun demesi güzeldi =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yuh. tek kelime ile yuh.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
gonozom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 notalar öntanımlı olsa bile, o ritmi o toplarla tutturmak mucize gibi [Bu mesaj gonozom tarafından 10 Ağustos 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 notalar ne kadar on tanimli olsa da yine de dikkat ediyor topu ne yone attigina... benden de ona bir BRAVOOO[signature][hline]Bal adam...
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 "...with my balls" çok komikti. Adamın yaptıkları ise "gerçekten harika" dedirtecek cinsten.
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 çinli mi koreli mi bir çocuk vardı arcade te piano çalıyordu o değil demi bu :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sondakini duyunca inanmadım ben pek.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bi yerde adamın elleri gözüküyor . Topların adamın eline oturmasını dikkatli izledim de bi fake sezdim orda . Olmayadabilir ama .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 oha.[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 oha diyorum baska bisey demiyorum. aşmışlar.[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin
Öne çıkan mesajlar