BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Burada topido gozunde Bu rabanın icinde[hline]Devil May Cry -II-|||Are-You-Ready?||| Buyrun dinleyin arklar çaldi bakalim nasılmiş :] [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 02 Şubat 2003 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 eet endem takılıyorum tabikide :] türkce en kapsamlı ps2 hardware sitesi[hline]Devil May Cry -II-|||Are-You-Ready?||| Buyrun dinleyin arklar çaldi bakalim nasılmiş :] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 araba süper, deli birşey. Bundan istiyorum ben ya... Bir de NOS (nitro) taktırıcan arabaya, vııııınnn[hline]I am QAOSbringer! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 ben ps2 ye takılmaktan kaza yaparım bu araba ile ama çalınabilitesi fazla *!etrafı kolaçan eder*[hline]Thief of pepelek Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 sfor yok tabe o kadar arabayı almıssın bi sofor alamamıssın :)[hline]-I really learned something today.The halloween isn't just about costumes and candy, its about loving and giving something to each other. -No, dude it's christmas. -Oh, then what's Halloween about? -Costumes and candy... -Oh... Ama Eşşek Gibi sEsli hArf............Hay ben boyle modanın :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.