Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ağlıycam ya ağlıycam.. havaya bak ders yapıyorum ühühüh..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 başvuru için parayı da yatırdım bugün... 4ay 12 gün kaldı.. bitse de gitsek ya off..
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 rahat oldu mu insan her$eyi yapabiliyor.en azından ben bunu denemelerde çok ya$adım.gerçi ne alaka topicle bu mesaj bilmiyorum öyle yazasım geldi.belki de kendimi rahatlatmak istedim sadece.insana kendisinden ba$ka herkes güvenince kendini bir garip hissediyor.
theCio Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 A ben başvuruyu unuttum ne zaman bitiyor
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Acele etmen yararına olur. Zira şimdiden yığılmalar oluyo (internetin yavaşlıı yüzünden); ilerde kim bilir neler olur...
metboy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 başarılar bu seneki össcilere. kolay gelsin, şimdiden yıl sonunda kasacağınız kadar kasın rahat edin :)
tellos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 randevuyu rahat aldık ama onaylatmaya gitdigimizde int yogunda galiba sonlara kalmamak onemli!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben hallettim her şeyi , aldım fotolu kağıdımı. yeni makineler de çok kral okula gelen de klavye felaket :9
Öne çıkan mesajlar