Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss Koşturmacası Başlıyor..

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

2006 öss'ye sayısaldan girecek birisi oalrak öss koşuşturmam birkaç gün içinde tam hızıyla başlıyor..
yeni bir sistemden giricez bakalım acemilik kurbanı olmayız inşallah..soruları da olabildiğince kolayından sorarlar da bişiler yapabiliriz..

120+90dklık bir sınav olavakmış galiba bu sene..acayip acayip şeyler oldu tam anlayamadım bir türlü ama öyle de böyle de hayatımızın gidişatı bir sınava bağlı..bakalım bu keskin virajı dönebilecek miyiz?daha da önemlisi virajı dönmek için ne kadar hız kaybedeceğiz,ne kadar taviz vereceğiz kendimizden..
asıl soru bu benim kafamda..bir sene hemen hemen her şeyden kopmuş olacağım hatta belki de sevgilimden ayrılacağım,sosyal hayatımı hemen hemen sıfırlayacağım..ee sonunda ne olacak sınavı kazanacağım ve bu seferde üniversiteyi okuma derdi başlıyacak..
ulan ben bunun için mi çektim bu kadar sıkıntıyı diyeceğim kendime..
ya da daha kötüsü olacak kazanamayacağım o kadar taviz de yanıma fazlalık olarak kalacak..kazanamazsam 2sene tersaneye giderim heralde babamın yanına çalışmaya sonra askere ondan sonra hayallerimde hiç olmayan bir hayat..

aslında 2.seçeneği olabildiğimce aklımdan uzak tutmaya çalışıyorum ama insanın aklına gelmiyor değil...
ya olmazsa?..

yaşamadan görülmüyor bakalım bir sene sıkıcaz dişimizi ve görecez olmuş mu olmamış mı..olmuşsa ne ala olmamışsa 12sene boş boş hayatımı alabildiğine kötü okullar dizisinde geçirdiğime yanarım..

neyse böyle düşüncelerle başlıyor bir koşuşturmaca..
biz de össboy olduk sonunda..bakalım üniversite hayal de mi kalacak..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar öss hiç bir şey yaw biz.girdikde ne oldu mal mal bekliyoz şimdi.Sınav kötüde geçse sonuçta yaşamaya devam edeceksiniz.Ve mutluluğunuz tek bir sınava bağlıysa siz mutluluğu hak etmiyorsunuz.Boşverin mutlu olmaya bakın yaw[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance!

geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Sosyal ağlarda paylaş

YÖK gerçekten absürdlükte son nokta bir işlem yaptı. Yeni dizge eskisine göre daha güzel ama en azından liseye yeni başlayacaklar bundan etkilenecek demeleri lazımdı. Garip adamlar vesselam. Şimdi gerçekten riskli bir durum var; ilk olmak zordur. Bazısının çok işine yarar, bazısında tam geri tepebilir.
Umarım bu sene girecek arkadaşlar çok bir zorluk yaşamazlar.

Mantıken biz çalışırken baya bir referans vardı önümüzde ama yeni gireceklerde olmayacak, tabi bu iyi mi yoksa kötü mü olacak sizin için "düşünceli" ÖSYM'nin tavrı önemli.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Sosyal ağlarda paylaş

en az iki yıl öncesinden sistemi belirleyip adaylara haber vermeleri gerekiyordu.

bu yıl girecek insanların bir çoğu lise 1-2 de öys konularına öss konuları kadar ağırlık vermedi.

ama öte yandan, bu yıl girenlere fazla yüklenmemek adına çok zor bir sınav olmayabilir.

belirsizlik söz konusu yani[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Dersanelere önemli görevler düşüyor aslında burada, belirsizliği en aza indirmek için bir şekilde birlik olduklarını gösterip YÖK'ten yeni dizgenin herşeyini öğrenmeleri lazım.

Zaten öğrenciyi etkileyen en önemli şey belirsizlik olacak böyle devam ederse, yoksa dizge belli olduktan sonra kısa bir alışma dönemi sonrası zorluklar pek kalmayabilir.

Tabi bu tür bir doğrudan giriş yapmış oldukları için yanlışlarını kabul edilebilir kılmak için ilk sınavı kolay yapma ihtimalleri yüksek. Tabi daha "kurum" kimliğine tam adapte olamamış sözde "kurum"lardan bahsettiğimiz için ne desek biraz havada kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CthuLhu, 15 Temmuz 2005 12:00 tarihinde demiş ki:
2006 öss'ye sayısaldan girecek birisi oalrak öss koşuşturmam birkaç gün içinde tam hızıyla başlıyor..
yeni bir sistemden giricez bakalım acemilik kurbanı olmayız inşallah..soruları da olabildiğince kolayından sorarlar da bişiler yapabiliriz..

120+90dklık bir sınav olavakmış galiba bu sene..acayip acayip şeyler oldu tam anlayamadım bir türlü ama öyle de böyle de hayatımızın gidişatı bir sınava bağlı..bakalım bu keskin virajı dönebilecek miyiz?daha da önemlisi virajı dönmek için ne kadar hız kaybedeceğiz,ne kadar taviz vereceğiz kendimizden..
asıl soru bu benim kafamda..bir sene hemen hemen her şeyden kopmuş olacağım hatta belki de sevgilimden ayrılacağım,sosyal hayatımı hemen hemen sıfırlayacağım..ee sonunda ne olacak sınavı kazanacağım ve bu seferde üniversiteyi okuma derdi başlıyacak..
ulan ben bunun için mi çektim bu kadar sıkıntıyı diyeceğim kendime..
ya da daha kötüsü olacak kazanamayacağım o kadar taviz de yanıma fazlalık olarak kalacak..kazanamazsam 2sene tersaneye giderim heralde babamın yanına çalışmaya sonra askere ondan sonra hayallerimde hiç olmayan bir hayat..

aslında 2.seçeneği olabildiğimce aklımdan uzak tutmaya çalışıyorum ama insanın aklına gelmiyor değil...
ya olmazsa?..

yaşamadan görülmüyor bakalım bir sene sıkıcaz dişimizi ve görecez olmuş mu olmamış mı..olmuşsa ne ala olmamışsa 12sene boş boş hayatımı alabildiğine kötü okullar dizisinde geçirdiğime yanarım..

neyse böyle düşüncelerle başlıyor bir koşuşturmaca..
biz de össboy olduk sonunda..bakalım üniversite hayal de mi kalacak..

bak arkadaşım ben bu sene girdim sınava bitti benim için.. ama sana bi tavsiye veriyim istersen dinle istersen dinleme sana kalmış.. bu hazırlandığın seneyi asla ve asla hayatından çalınan 1 yıl olarak görme sosyal hayatın da inanılmaz aktif olmasın ama sıfırlanmasın gördüüm kadarıyla zaten sen herşeyin farkındasın
rakiplerinin!!! güneşlendiği şu günlerde bütün bunlara kafa yorduğuna göre...[signature][hline]nik: stardust
kılan: n00bz
lvl:3x
class:aoe yi özleyen peypır meyç

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
turambarturin, 13 Temmuz 2005 18:39 tarihinde demiş ki:
şimdiden çalışmaya başlamak lazım ben bunu bilir bunu söylerim...
hep hedefi yüksek olan -tabiri caiz ise ineq- adamların yanında idim.(Lgs de tesadüfen fen lisesini kazandim da :) ) Yazın paso yattım, gezdim tozdum vs... Ağustos 15 de dersaneye çağırdılar. Neyse geldik. Efendim deneme yapalım dediler... Tamam dedik girelim. 50-55 net arasi birşeyler aldık kankimle. Millet ise 78 79 gömdü, 80 geçen 5-6 kişi oldu 30 kişi arasindan... Herifler yazdan başladilar kasmaya ağustosa geldiklerinde işi %50 bitirdiler... Şubat tatilinde bu 80'i geçenler diye tabir ettiğim grub tamamen ÖSS olayını bitirdiklerinde ben anca 70 nete çıkabilmiş idim çünkü hala adam akıllı dersin başına oturmamış idim...
neyse aylar geçti tarih mayıs 17... benim yumurta bi tarafıma dayanmışken harıl harıl ders çalışırken adamlar ne yaptı pekiiii?
MOTİVASYON İÇİN KUŞADASINA GİTTİLER....
bense kasmaya devam ettim....
Süre olarak aşşağı yukarı aynı idi kasmalarımız. ben son 3 ay onlar ilk 3 ay kastılar....
Şimdi o gruptan sadece bir kişi 288 aldı geri kalanı 290 üzerinde, 2 kişi sayısalı full yaptı...
Bense 286 alabildim zor bela -ki sene içindeki en iyi sınavlarımdan biri idi...
Sonuç: Adamlarla süre olarak eşit çalıştık... Onlar şimdi bilkent boğaziçi mühendislikleri takılıyorlar. Ben ve benim gibiler tercih kılavuzunu ezberlemekle meşgulüz....
[hline]
Alınacak ders:Bi tarafını kaldır ders çalışmaya başla!!!!

Demiştim bi ara hala da derim bunu ben[signature][hline]... that's me in the corner...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zynp, 26 Temmuz 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
bnce bizi deneme tahtası olarak kullanacaklar..ve hiçte hayırlı olmiicak nyseki bn biras daa şansliyim...yurtdışında okuma fırsatım oldukça yüksek...

Arkadaş haklı bence..
Çünkü ilk sistem hep öğrenci için dumur olmuştur.

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.
Tavsiyem ; Yaz dahil olmak üzere (ağustosun sonu) ilk dönem sonuna kadar ÖSS'yi halledin ama ÖYS'yi de unutmadan..Yani öss ağırlıklı çalışın. Zaten kolay sistem..
2. Dönem ise ÖYS ağırlıklı çalışın..

Hepinize kolay gelsin..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...