Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yaw radyo illa ultratv sunucusunda mi olmasi gerekior ya > ? ben anlamam kardesim acin sunu hemen bak sikilmaya daha simdiden basladim .. hayat bir kisir dongu deil bence .[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 radyo açılsın programlar başlasın! hatırlarmısınız içinde "hayat bir oyundur işte sana koydu" gibi bir cümle geçen şarkı vardı kim söylüyordu onu? (konu saptı.. yörüngeden uzaklaşıyoruz meydey meydey!)[signature][hline] tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bak ya vallah radio acilsin seni koyduralim mixin basina kahkaha atacam vallaha hehehe sendede ne yetenek var be kardesim[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 o da olur inşallahama ben sadece konuşuyorum diye geç saatlere koyuyorlar (yalan ikinci öğretimde okuyorum o yüzden geç saatlerdeyim, ne yalancı herifim tiksindim kendimden en iyisi işi zirvede bırakayım zaten 10.000 yaptık daha ötesinde maalya da yok..)[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Alis, 28 Temmuz 2005 17:27 tarihinde demiş ki: nedeni de suymus Kadin bilgisayar yazlimcisi olmazmis Harbiden bu cümlende bir abartı yoksa ve gerçekten böyle olduysa, yazık diyebilirim en fazla.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bende zaten o yuzden kizdim !! bidaha yapmazlar bole bir hatayi insallah..[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hoşgeldin babacum iyi güldüm bu arada okurken :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hosgeldin.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Hoşgeldin.. Yörüngeyide gördüğüne göre sana c/p yapmaya gerek yok :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 niye geldin ki ??!!? :-)[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 istemiorsan gideyim ??[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 lol hoşgeldin gene gene :P banlanmak komik olur. Babacum zaten kopardı beni Tapınmak serbest mi şimdi ?[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 No put olmadigima gore serbest deil .[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 *!tapar,tapar,tapar *[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 lol :P eueuh tapmayın bakayım :P put değil o ^^ edik : bu arada düzeltmeden edemiycem :P t.m. deil t.w. :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] [Bu mesaj BeIlow tarafından 28 Temmuz 2005 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yaw Town Master dimek istedim hehe[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 o zaman t.m. Karakedi oluyor herhalde :P baya kötü olmuş senin için sebep te muhteşem ^^[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 yaa sorma tanidigin kisiler olsaydi bunu yapan kesin evini basacaktim sen kim oluyon da bla bla bla .. diyecektim.. ucuz kurtudular .[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 allahtan yani :P öhy korkulur valla bi kızların çenesinden birde annemin ısrarlarından korkarım :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Kizlarin cenesinden mi ?? onlara cingene deriz biz sonucta kiz ama tum kizlar ole deildir ..[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 valla doğuştan kızların çeneye +6 strye -2 leri var. Birde özel yetenekler doğuyorlar. İlk önce cimcik daha sonra mass cimcik filan oluyor çok tehlikeliler. Resist olayıda işe yaramıyor offf off öyle bir sette yok zaten :([signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hoşgeldin dikkatli ol.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 kurt mu kapacak kızı lol Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben de fake mi acaba diye dusunmedim degil. hele imza cok dikkatimi cekti, sphereci beyaz atli prens falan. neyse hosgeldin tekrar.[signature][hline]TOiO Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Dela sende ole birsey yaparsan ve kapanirsa tkr yine actircam ve kimin yaptigini bulacam ! yaw nesi garip alala hic mi gormediniz sanki its impossible aha bak ceday sen bilion az cok beni .. kapaninca neler neler dedim..[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.