pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 patlatmasınlar yaa ama asıl gece hiç patlatmasınlar oy oy oy o zmn çok fena olur..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostboy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bu olayların Antalyada olması Hem Turizimi Hemde Ortamı Öldürüyo bea.Ortama Kayalım Derken Bomba Bize kaymaz İnşallah :) Beyler Genelde Takıldığım Yerler Orası Allah Korusun Kazaara B0mba ya Oturursak Cümleten Hakkınızı Helal Edin :( Ortamda Kop Kop Kop Derken İnşallah Lop Lop olmayız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: trapt, 12 Ağustos 2005 02:46 tarihinde demiş ki: beach park büyük alan hemde açık.. yani orası patlatmaya pek müsait değil gayette müsait kalabalık mekan ve yol üzerinde dükkanların oldugu ve restoranların oldugu yer mesela ögleden sonra kalabalık oluyor ek olarak turistler olusturuyor cogunlugu bu sayede de kaos ortamı tamamen yaratılabilecek durumda[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 noluyo yaaaa[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sapıttılar yine maksat insanlar korksun sinsinler devletim hemen el atması lazım bu knuya avrupa birliği ayağına zaten ii ce yolalrı açıldı bu tip insanların çok sinirimi bozuolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 devlet neye el atıyor ? teroristleri mi bulcak ? ne yapıcak devlet nası el atabilir bişi yapamaz yapacak olsa cok onceden yapardı ..[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Antalya sakat durumda dikkat edelim arkadaşlar.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 dün akşam çalıştığım yere polis geldi muhabbetimiz var bizi de uyardı genelde böyle kalabalık yerlerde gözleri felan gibisinden uyardı dikkatli ol dedi göze çarpan bişi olursa bana telefon et hemen felan dedi bişi anlattı bide adamın birinin evinden 20 bidon mu ne asit çıkmış ilginç geldi[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bi tanesini alıcaksın öldüreceksin ''yanlışlıkla'' kameralar önünde . Nasıl zevkle izlerim o şerefsizlerin can çekişmesini ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Rahan, 12 Ağustos 2005 01:36 tarihinde demiş ki: şu andaki amaçları sadece öcalanın eline koz vermek. "öcalanın siyasi olarak tanınması devletin iletişim kurulması" = "bombaların durması" gibi bir haltlar karıştımaya çalışıyorlar. hatta dikkat ederseniz demokratik açılım yanlısı bir kürt aydınını da (aydın ne demek bana sormayın öyle diyorlar) öldürmüşlerdi geçende. aman tanrım ben bunu hiç düşünmemiştim offf nasıl gelmez bu aklıma. bizim için kabus onlar için mükemmel bir plan[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar