Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya/Beach Park/Bomba

Sin_Of_Mafia

Öne çıkan mesajlar

Bu olayların Antalyada olması Hem Turizimi Hemde Ortamı Öldürüyo bea.Ortama Kayalım Derken Bomba Bize kaymaz İnşallah :) Beyler Genelde Takıldığım Yerler Orası Allah Korusun Kazaara B0mba ya Oturursak Cümleten Hakkınızı Helal Edin :( Ortamda Kop Kop Kop Derken İnşallah Lop Lop olmayız:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
trapt, 12 Ağustos 2005 02:46 tarihinde demiş ki:
beach park büyük alan hemde açık.. yani orası patlatmaya pek müsait değil

gayette müsait kalabalık mekan ve yol üzerinde dükkanların oldugu ve restoranların oldugu yer mesela ögleden sonra kalabalık oluyor

ek olarak turistler olusturuyor cogunlugu bu sayede de kaos ortamı tamamen yaratılabilecek durumda[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

dün akşam çalıştığım yere polis geldi
muhabbetimiz var
bizi de uyardı
genelde böyle kalabalık yerlerde gözleri felan gibisinden uyardı
dikkatli ol dedi
göze çarpan bişi olursa bana telefon et hemen felan dedi
bişi anlattı bide
adamın birinin evinden 20 bidon mu ne asit çıkmış
ilginç geldi[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Bi tanesini alıcaksın öldüreceksin ''yanlışlıkla'' kameralar önünde . Nasıl zevkle izlerim o şerefsizlerin can çekişmesini ...[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 12 Ağustos 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
şu andaki amaçları sadece öcalanın eline koz vermek. "öcalanın siyasi olarak tanınması devletin iletişim kurulması" = "bombaların durması" gibi bir haltlar karıştımaya çalışıyorlar.

hatta dikkat ederseniz demokratik açılım yanlısı bir kürt aydınını da (aydın ne demek bana sormayın öyle diyorlar) öldürmüşlerdi geçende.

aman tanrım ben bunu hiç düşünmemiştim
offf nasıl gelmez bu aklıma. bizim için kabus onlar için mükemmel bir plan[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...