Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Dun İstanbul/Sirinevler deki gold pc ye gittim bi kasalar vardi elektrik supurgesi gibi Asus un :) 200 kusur dolardi. Bu kasalar saniyorum pc nin sogutma sistemiyle zamanla donmasini daha iyi engelliyorlar. Peki kullananiz varmi ? Verdigin paraya degermi yoksa az biseymi etki ediyo[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paran varsa tabii alınacak kasa çoğu. oldukça kaliteliler. Ama eğer bilgisayar alırken böyle bi kasa almak için ordan burdan kısıyosan alma hiç, Aopen falan gibi markaların nispeten daha ucuz ama hemen hemen aynı kalitede kasaları var. Yeni bilgisayar alıp dandik bi kasayla çalıştırmak akıl karı değil pek. Bunun statik elektirii var, ses yalıtımı var, sağlamlıı var, hava sirkülasyonu var...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 55 dolarlik Asus kasa aldim 3 fan var iyi dediler. 80 dolara Hurricane vardi pahali geldi biraz. 200 300 ler buz dolabi gibi sogutur heralde[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 t5 yada t10 yeter fazlqasiyla herkese[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bende hurricane var, cok güzel kasa, herkese tavsiye ederim. görüntüsü çok şık, calıştırdıgında maviş ışıklar saçıyor. sag tarafı şeffaf icini gorebiliyorsunuz (overclock falan yaparsanız cpunun yanışını izleyebilirsiniz) ayrıca benzerlerine görede bayaa sessiz. güc kaynagı asıl ses cıkartan oge, onuda düzgün bir guc kaynagı ile degiştirirsiniz (ben degiştirmedim) ses sorunundan kurtulursunuz. ayrıca tüm fanlrın hızını ayarlayabiliyorsunuz. gece yatarken fan hzlarını minimuma indirip downloada bırakaibliyorsunuz rahatlıkla makineyi. evet 80$ ama degiyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kaliteliirler, soğutmaları iyidir, bir çoğu tamamen vidasız montaja uygundur. Ancaaak o paraya değmez bence. Güç kaynağıyla beraber hepten uçuyo fiyatlar. Ben şahsen 20,30 dolarlık kasa + yeni güç kaynağı ya da, 100doların altında ama kaliteli güç kaynağı içeren bir kasa (asus, aopen) tercih ederim.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 artık buzdolabını atıp etleri colaları ona atarız:D[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Yaw ne gerek o kadar kasaya. Minik bi buzdolabı al koy kasayı da içine ohh...[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Su içnde yüzsün sonra kasa.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yüzme de öğretiriz. cappada cuppada[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar