Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

200-300 Dolarlik kasalar

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Dun İstanbul/Sirinevler deki gold pc ye gittim bi kasalar vardi elektrik supurgesi gibi Asus un :) 200 kusur dolardi. Bu kasalar saniyorum pc nin sogutma sistemiyle zamanla donmasini daha iyi engelliyorlar. Peki kullananiz varmi ? Verdigin paraya degermi yoksa az biseymi etki ediyo[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

Paran varsa tabii alınacak kasa çoğu. oldukça kaliteliler. Ama eğer bilgisayar alırken böyle bi kasa almak için ordan burdan kısıyosan alma hiç, Aopen falan gibi markaların nispeten daha ucuz ama hemen hemen aynı kalitede kasaları var. Yeni bilgisayar alıp dandik bi kasayla çalıştırmak akıl karı değil pek. Bunun statik elektirii var, ses yalıtımı var, sağlamlıı var, hava sirkülasyonu var...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

bende hurricane var,
cok güzel kasa, herkese tavsiye ederim.

görüntüsü çok şık, calıştırdıgında maviş ışıklar saçıyor. sag tarafı şeffaf icini gorebiliyorsunuz (overclock falan yaparsanız cpunun yanışını izleyebilirsiniz) ayrıca benzerlerine görede bayaa sessiz. güc kaynagı asıl ses cıkartan oge, onuda düzgün bir guc kaynagı ile degiştirirsiniz (ben degiştirmedim) ses sorunundan kurtulursunuz. ayrıca tüm fanlrın hızını ayarlayabiliyorsunuz. gece yatarken fan hzlarını minimuma indirip downloada bırakaibliyorsunuz rahatlıkla makineyi.

evet 80$ ama degiyor ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Kaliteliirler, soğutmaları iyidir, bir çoğu tamamen vidasız montaja uygundur. Ancaaak o paraya değmez bence. Güç kaynağıyla beraber hepten uçuyo fiyatlar. Ben şahsen 20,30 dolarlık kasa + yeni güç kaynağı ya da, 100doların altında ama kaliteli güç kaynağı içeren bir kasa (asus, aopen) tercih ederim.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...