Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ukala imp...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sen adamı cehennemin 7. katından tut çıkar güneş görsün insan görsün börtü böcek görsün diye. Üstüne iki üç büyü öğret bir konuşmayı iletişim kurmayı öğret, ondan sonra kime saldırtsan 5 karış diliyle "yine mi beni uğraştırıcan, kendin öldüremiyon mu?" diye ukalalık etsin.
Hiç tasvip edemedim o kadar demonology'nin içine gömülmüş saygıdeğer warlock'uz, yanımızdaki 50cm. boylarındaki summon'dan gelme imp bilmişlik taslıyor ya:) Susturamıyor muyuz şu hayvanı:)[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Mesaj tarihi:
Onun laf lar fenomen haline geldi haksızlık etme^^[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin

[Bu mesaj Blazefury tarafından 11 Ağustos 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
warlock'un sevmediğim özelliği o.
yeterince kendini "demon summoner" gibi hissedemiyorsun.
imp gelmiş sana bilmişlik taslıyor. şöyle birkaç büyü yaparak ona "peki abi hemen abi olur abi" demesini sağlasak kendimizi daha saygın birşey hissetsek. ehe enfes olurdu :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
wow'un yapısı öyle ama. hafif geyik kaplamış herşeyin üstünü.

ne biliyim orc dediğin yaratık bir kere dans ettikten sonra her gördüğümde gülesim geliyor mesela :)

herkes bir leyla bu dünyada, demon'larda :)
Mesaj tarihi:
sadece warcraftda değil bisürü evrende impler (ve summonlanan demonlar) ukala ve sürekli hakaret eden bi tavırda olur. çünkü summoning yapıp getirince onları emirlerinize uymaya zorlarsınız. oda sizi elinden geldiğince uyuz ederek tatmin olmaya çalışıyor işte eheh :)[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...
Mesaj tarihi:
"/ignore imp"
lol, lol, lol,
Başka bir yerde:
"Summon Imp
Allows the Warlock to summon an Imp who can melee attack and possibly use mechanical devices. The Imp is the coolest of the Warlocks pets."
SONUÇ:
İmpler yeteri kadar iyi tanınamadıklarından, sinirleri bozulmuş, kendilerini tanıyamayan sahiplerine laf atarak sakinleşiyorlar.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Mesaj tarihi:
ben sıçrıya sıçrıya gidiyorlar ya ona bayılıyorum sanki pikniğe giden küçük kız.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
wow aleminde kendinden baska kimseye guvenmeyeceksin . shadow priest olacaksin eheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
said:
Truwan, 11 Ağustos 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
ben sıçrıya sıçrıya gidiyorlar ya ona bayılıyorum sanki pikniğe giden küçük kız.

Pikniği ateşe verip babasının bütün düşmanlarına ateş püskürten bir küçük kız?[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
  • Yeni Oluştur...