Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ukala imp...

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Sen adamı cehennemin 7. katından tut çıkar güneş görsün insan görsün börtü böcek görsün diye. Üstüne iki üç büyü öğret bir konuşmayı iletişim kurmayı öğret, ondan sonra kime saldırtsan 5 karış diliyle "yine mi beni uğraştırıcan, kendin öldüremiyon mu?" diye ukalalık etsin.
Hiç tasvip edemedim o kadar demonology'nin içine gömülmüş saygıdeğer warlock'uz, yanımızdaki 50cm. boylarındaki summon'dan gelme imp bilmişlik taslıyor ya:) Susturamıyor muyuz şu hayvanı:)[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

warlock'un sevmediğim özelliği o.
yeterince kendini "demon summoner" gibi hissedemiyorsun.
imp gelmiş sana bilmişlik taslıyor. şöyle birkaç büyü yaparak ona "peki abi hemen abi olur abi" demesini sağlasak kendimizi daha saygın birşey hissetsek. ehe enfes olurdu :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Sen git Infernal'lar çıkar dağıt ortalığı, ondan sonra bacak kadar Imp gelip karizmanı yerle bir etsin. Olacak işmi.. Anlatamıyorsun tabi "ben yanlız iken aha bu kadar Void çıkarıyorum" .. "tabi tabi"[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher]
Sosyal ağlarda paylaş

sadece warcraftda değil bisürü evrende impler (ve summonlanan demonlar) ukala ve sürekli hakaret eden bi tavırda olur. çünkü summoning yapıp getirince onları emirlerinize uymaya zorlarsınız. oda sizi elinden geldiğince uyuz ederek tatmin olmaya çalışıyor işte eheh :)[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

"/ignore imp"
lol, lol, lol,
Başka bir yerde:
"Summon Imp
Allows the Warlock to summon an Imp who can melee attack and possibly use mechanical devices. The Imp is the coolest of the Warlocks pets."
SONUÇ:
İmpler yeteri kadar iyi tanınamadıklarından, sinirleri bozulmuş, kendilerini tanıyamayan sahiplerine laf atarak sakinleşiyorlar.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...