Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sen adamı cehennemin 7. katından tut çıkar güneş görsün insan görsün börtü böcek görsün diye. Üstüne iki üç büyü öğret bir konuşmayı iletişim kurmayı öğret, ondan sonra kime saldırtsan 5 karış diliyle "yine mi beni uğraştırıcan, kendin öldüremiyon mu?" diye ukalalık etsin. Hiç tasvip edemedim o kadar demonology'nin içine gömülmüş saygıdeğer warlock'uz, yanımızdaki 50cm. boylarındaki summon'dan gelme imp bilmişlik taslıyor ya:) Susturamıyor muyuz şu hayvanı:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Onun laf lar fenomen haline geldi haksızlık etme^^[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin [Bu mesaj Blazefury tarafından 11 Ağustos 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tehtid et ukalalık yaparsan seni paladinlere veririm de tırsar muhakkak[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 warlock'un sevmediğim özelliği o. yeterince kendini "demon summoner" gibi hissedemiyorsun. imp gelmiş sana bilmişlik taslıyor. şöyle birkaç büyü yaparak ona "peki abi hemen abi olur abi" demesini sağlasak kendimizi daha saygın birşey hissetsek. ehe enfes olurdu :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 wow'un yapısı öyle ama. hafif geyik kaplamış herşeyin üstünü. ne biliyim orc dediğin yaratık bir kere dans ettikten sonra her gördüğümde gülesim geliyor mesela :) herkes bir leyla bu dünyada, demon'larda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sen git Infernal'lar çıkar dağıt ortalığı, ondan sonra bacak kadar Imp gelip karizmanı yerle bir etsin. Olacak işmi.. Anlatamıyorsun tabi "ben yanlız iken aha bu kadar Void çıkarıyorum" .. "tabi tabi"[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sadece warcraftda değil bisürü evrende impler (ve summonlanan demonlar) ukala ve sürekli hakaret eden bi tavırda olur. çünkü summoning yapıp getirince onları emirlerinize uymaya zorlarsınız. oda sizi elinden geldiğince uyuz ederek tatmin olmaya çalışıyor işte eheh :)[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 imp dediğin yalaka olur ukala değil :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 "/ignore imp" lol, lol, lol, Başka bir yerde: "Summon Imp Allows the Warlock to summon an Imp who can melee attack and possibly use mechanical devices. The Imp is the coolest of the Warlocks pets." SONUÇ: İmpler yeteri kadar iyi tanınamadıklarından, sinirleri bozulmuş, kendilerini tanıyamayan sahiplerine laf atarak sakinleşiyorlar.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abi bazende demon diliyle konusuyorlar sekil oluyo ama[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Heheh çok gülüyorum o implere ama bazende tama gidiyorum bağırma diyip yola geliyolar[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben sıçrıya sıçrıya gidiyorlar ya ona bayılıyorum sanki pikniğe giden küçük kız.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 wow aleminde kendinden baska kimseye guvenmeyeceksin . shadow priest olacaksin eheh[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Truwan, 11 Ağustos 2005 23:04 tarihinde demiş ki: ben sıçrıya sıçrıya gidiyorlar ya ona bayılıyorum sanki pikniğe giden küçük kız. Pikniği ateşe verip babasının bütün düşmanlarına ateş püskürten bir küçük kız?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Cespinar vardı bg2:tb de imp olarak süfer ötesi diyalogları vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar