Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

King Gimli Blues

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hizmette sinir tanimiyoruz (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
I LOVE YOUUUU GIMLIIII
I LOVE YOUUU GIMLIIII!!!!

Şu hayatta bir radyodan blues dinleyemem diye üzülüyordum, artık üzülmüyorum.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
abi oldumu şimdi ritmi bozdun:D[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
I'm gonna love you, like nobody's loved you
Come rain or come shine
High as a mountain, deep as a river
Come rain or come shine

I guess when you met me
It was just one of those things
But don't you ever bet me
cause I'm gonna be true if you let me

You're gonna love me, like nobody's loved me
Come rain or come shine
We'l be happy together, unhappy together
Now won' that be just fine

The days may be cloudy or sunny
We'e in or out of the money
But I' with you always
I'm with you rain or shine

[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti

[Bu mesaj Gimli tarafından 04 Ocak 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
radyo topiginden bagimsiz topic açmama laf edior dela bey (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
:D random dogaç yapiim dedim dayanamadim

Melodika o bu arada[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Gimli iyice gaz oldun :)
Valla mızıka falan varsa, kapıp elektroyu gelelim, blues yapalım.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Mesaj tarihi:
Yürüyün pati brass band kuruyoruz :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Yer ve tarih söyle oradayım![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Mesaj tarihi:
Çok ciddiyim yapabiliriz yalniz

Ben piyano ve melodika çaliyorum iste
Varsa isteyen blues yapmak yapariz![signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
valla ben yaparım blues da oyle uber profesyonel degilim dogaclama calabiliyorum birseyler. bir de yasım bayagı kucktur sizin icin. yoksa varım yani.[signature][hline]...
Mesaj tarihi:
nolcak canım yeterki işini ii yap :)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Mesaj tarihi:
Durduğumuz hata yapalım abi. 1.5 sene oldu gitarı bırakalı, üniversite son diye, unuttum her şeyi, paslandım. Doğaçlama moğaçlama açar beni. gitar boynu bükük duruyor, tellerini örümcek ağları kapladı...
Pati Brass Band Project :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Mesaj tarihi:
Bi davul bi bass bi gitar bi klavye kafidir
bi de nefesli olsa tadindan yenmez[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
abi purple haze bende vardı. bb king dueti bekliyordum ben. biraz nankörluk etmis olacagim ama. bu arada jiminin gitarı daha iyidir araya sıkıstırayım haha.[signature][hline]...
Mesaj tarihi:
Senin sömestr bana uyacak mı ki geeenç? Benim finallere denk gelir seninki gibi bir his var içimde ?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
  • Yeni Oluştur...