Gimli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Program saati degistiginden, o post'u açali koprunun altindan tonla su gectiginden dolayi tekrar aciyorum bu topigi (-: * Program Sali Gunleri saat 22:00 - 24:00 arasi olacak her hafta. * Her hafta bir blues/jazz devini tanitmaya calisacagim, sarkilarindan, sarkilarinin hikayelerine, hayatindan adamin yasadiklarina kadar. * Programin kalan kismini istek parçalarla noktalayacagim. Bu Sali günü icin, tanitacagim sarkici olarak Ray charles'i düsündüm. Ancak baska bir sarkiciyi isterseniz burda karar verip onun üstüne de bi program yapabiliriz. Iyi dinlemeler (-:King Gimli[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yau bir de rock'n'roll için yapsan şöyle. ben gerekli bilgiyi bulurum her hafta.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Onu da rockçi djlerimiz yapsin artik (-: Ama arada neden olmasin bi rockçi kardesi de tanitiriz[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThE_MaD_PriEsT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 SÜpersin hocam, aynen devam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 rockçı derken ben paul anka isterim, chris isaak isterim ne biliyim beatles isterim, elvis isterim, little richard isterim. böyle rock'n'roll isterim :D ama sen sıcak bakmıyorsun galiba :D hemen ben blues için tavsiyede bulunayım, eric clapton diyeyim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 telefona hatırlatma kurayım :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Mum_Chamber, 21 Kasım 2004 00:05 tarihinde demiş ki: rockçı derken ben paul anka isterim, chris isaak isterim ne biliyim beatles isterim, elvis isterim, little richard isterim. böyle rock'n'roll isterim :D ama sen sıcak bakmıyorsun galiba :D hemen ben blues için tavsiyede bulunayım, eric clapton diyeyim. Eric Clapton eninde sonunda tanitilacak (-: kaçari yok zaten onun. Sicak bakmiyor degilim ama, bi tema üzerinden yola cikarak basladik bu programa, biraz öyle gitsin. Sonra diger türlere yer veririm yavas yavas[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bu programı bozma zaten :D ben hani yer olursa falan diye yazıyım dedim :D (yerse) :P bu arada, belki programı dinleyemem diye şimdiden istekte bulunayım. :D (yüzsüzlüğün bu kadarı) hit the road jack - and don't you come back no more no more no more no more hit the road jack - and don't you come back no more..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Bu aksam 22:00'da Ray Charles'la beraber sizlerleyim.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Haid geçmiş olsun. Biraz haybeye geldi bu program. Haftaya Eric Clapton saati yapıoruz hadi bakalım[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Louis Armstrong gimlicim şu adamı dinle bi süperdir süper :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Var bi sürü parçası ama uyutmayalım milleti diye pek yaklasmıyorum (-: İsteseydin çalardık be lixadcım[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 uyutmakmı kalbimi kırdın gimli kardeş ben sana bi best of hazırlarım en kısa zamanda :)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 King Gimli Blues haftaya sali günü geri dönüyor Normal yayin akisimda bu haft BB King 'i konuk edecegim bilginize (-: 4 Ocak Sali saat 22:00'i bekleyin.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti [Bu mesaj Gimli tarafından 01 Ocak 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 B.B. King[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Mum_Chamber, 21 Kasım 2004 00:00 tarihinde demiş ki: yau bir de rock'n'roll için yapsan şöyle. ben gerekli bilgiyi bulurum her hafta. rock dan başka ne müzikler var bırakın gimlimi yapsın istedigi gibi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bu aksam 22:00'da RIN RIN.... King Gimli ve BB King[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ben bu adamla ne zman bir iletişime geçsem (Gimli ile) harika yeni bir parça dinleme şansına erişiyorum.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Sana bugün çalarim bi elton john & ray charles :D[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ya blues güzelde yetersiz ingilizceyle anlamadıktan sonra bi zevki kalmıo ya cnbce de blues efsanelerinde şarkı alttan geçio böyle daha bi güzel oluo alt yazı olsa güzel olcak aslında:P[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 muziğe kaptır kendini, sözler traş bir yerden sonra. sözü dinleyeceğim diye şarkıyı kaçırmaya hiç gerek yok.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 On Air![signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 direk pink floyd kapanır, gimliyle uçuşa geçilir!!![signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 THE THRILL IS GONE The thrill is gone The thrill is gone away The thrill is gone baby The thrill is gone away You know you done me wrong baby And you'll be sorry someday The thrill is gone It's gone away from me The thrill is gone baby The thrill is gone away from me Although I'll still live on But so lonely I'll be The thrill is gone It's gone away for good Oh, the thrill is gone baby Baby its gone away for good Someday I know I'll be over it all baby Just like I know a man should You know I'm free, free now baby I'm free from your spell I'm free, free now I'm free from your spell And now that it's over All I can do is wish you well[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paying the Cost to be the Boss You act like you to don't wanna listen, when I'm talking to you You think you outta be my baby, anything you wanna do You must be crazy, baby, you just gotta be out of your mind As long as payin' I'm the bills, woman, I'm payin' the cost to be the boss I'll drink if I wanna, and play a little poker too Don't you say nothing to me, as long as I'm taking care of you As long as I'm working baby, and payin' all the bills I don't want no mouth from you, about the way I'm supposed to leave You must be crazy, woman, you just gotta be out of your mind As long as I'm footin' the bills, I'm paying the cost to be the boss Now that you got me, you act like you are a shame You don't act like my woman, you just using my name I tell you I'll gonna handle all the money, and I don't wanna no back talk 'Cause if you don't like the way I'm doing, just pick up your things and walk You must be crazy baby, you just gotta be out of your mind As long as paying the bills, I'm paying the cost to be the boss[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar