Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aramızda ney üfleyen var mıdır acaba?

berdush

Öne çıkan mesajlar

Aramızda ney üfleyen var mıdır acaba? Ben de başlamayı düşünüyorum; ama ne tür bir ney alacağım konusunda bi fikrim yok.. Nerden almalıyım, en uygun fiyata en iyisini nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden teşekkür ettim..[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır.
Nietzsche

Hatasız kul olmaz..
Gencebay
Sosyal ağlarda paylaş

Başlangıç neyi "kız neyi"dir.Taksim tünelde 50-100ytl arasında değişior oradan bak ve şimdilik farketmez zaten.İlk 1-2 ay üfleme tekniği ve delikleri kapatıp üflemeyi öğreniceğin için takıl ve yeteneğine bağlı kesin duymuşsundurda ses çıkarmak tamamen nefes ve dudak duruşuna vs.. bağlı.Bir tane ney öğretim kitabı al takıl ondan sonra baktın oluyor bir hoca bulup ders almaya başlamanı tavsiye ederim.[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*
Sosyal ağlarda paylaş

www.muzikaletleri.com a baktım orada 18 milyona bile var kız neyi.. bilmiyorum ne kadar iyi birşeydir ama.. Bilmiyorum.. ama çok istekliyim.. Deliler gibi kasmayı düşünüyorum.. Olağanüstü bir şey bu.. hayat bu kısaca..[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır.
Nietzsche

Hatasız kul olmaz..
Gencebay
Sosyal ağlarda paylaş

ses çıkarana kadar bayağa ter akacak ama azimle her şey olur tabii=)
kolay gele[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Eniste de bir cok boyutta ney var-idi.kendiside üfler-idi.Birgün o üfler-ikene dedim-ki neyden ses cikarmasi cok zor-muş öylemi ?Denemeden bilemen dedi, sen kap ordan göze güzel közüken bisi, üfle babam üfle.7-8 dakika sonra bir ses duyar gibi oldum ve cok sevindim ama bi 10 dakika daha kastıktan sonra o sese bir daha ulasamadım ve basımın agrısıyla yalnız kaldım..
Sosyal ağlarda paylaş

Nerden buldum bu siteleri demek istedin galiba.. Jeton geç düştü bende biraz.. Neyse en bilindik olarak www.neyzen.com var.. ama oraya sadece ses çıkartmak için bakmalısın. Diğer şeylere de bakarsan kafan allak bullak olur.. Şimdiden hayırlı olsun..[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır.
Nietzsche

Hatasız kul olmaz..
Gencebay
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tashmoo, 12 Ağustos 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
ben ufleyen bırını tanıyorum ıstersen msnını werebılırım o sana yardımcı olur kendısının bırcok konserı falanda war yanı baya anlıyo bu ısten...

Bana pm atarsan sevinirim. Şimdiden teşekkür ettim..[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır.
Nietzsche

Hatasız kul olmaz..
Gencebay
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...