Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ohannesburger

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
taka adam piskopat boşver türkçe konuşunca çıldırıo ingilizce konuş yoksa sitemden banlarım nickimide söylemişler zaten[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
ahah benim derdim adam degil o kızı merak ettim[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
said:
tAKA, 05 Ağustos 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
ahah benim derdim adam degil o kızı merak ettim

O kızda wepcamdaki gibi cıkmasın sonra bunalıma girip caddebostana vurma kendini aehuaehae[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
ahahah cıkarsa katil olur turkiyeye geri doneriz.[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.
Mesaj tarihi:
abi her türlü güvenlik war annamadım wall
aman abi bulaşmayın çok keko keko konuşuolar kızdım ama bence keklendik ve yarın bulcam kekliyeni sağlam kafayla :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
harbi gidek te cidden üsttekinin dediği gibi işletio olabilir birileri[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
lan üstteki die konuşma sen girdin de noldu ben girmeden... :P
çok da bişiyimde girip popüler olmak orda sdasd[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
oha lezbiyen yavşamış buna bivrip bence üye olda üye ol die yavşıo olabilirler[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
noldu lan taka[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
hadi hayırlısı gör şimdi nasıl birşeymiş[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
300834 Members
4240 Users Online

şimdi bu bahsettiğiniz eleman 4240 kişiylede konuşuomu yoksa siz seçilmişlermisiniz?
Yarın feci gülecez. Biri sizi feci keklio :D[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
Mesaj tarihi:
Bende görmek istiyom özelden ulaşın nasıl bulaşıcam o hatunlara :( Kardeşiniz caddebostanlara düşücek yardımcı olun "acındırır"[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
biz de feci keklendik aman aman :P
komik ya ii adrenalin li bi gece oldu[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Lonely, 05 Ağustos 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
300834 Members
4240 Users Online

şimdi bu bahsettiğiniz eleman 4240 kişiylede konuşuomu yoksa siz seçilmişlermisiniz?
Yarın feci gülecez. Biri sizi feci keklio :D

haha ewt bencede :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
clementine kızın nicki neydi[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj b1vRiP tarafından 05 Ağustos 2005 02:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Lonely, 05 Ağustos 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
300834 Members
4240 Users Online

Yarın feci gülecez. Biri sizi feci keklio :D

lonely bivrip üye değil siteye onu üye etmeye çalışıolar[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
ben hala msn adresini nereden bulmuşlar onu anlayamadım ama neyse.. :-p[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
Mesaj tarihi:
mIRC'ye dönmüş bura[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki:
Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.

[Bu mesaj Dextra tarafından 05 Ağustos 2005 02:54 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...