elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu ne be içi boş pazar filesi gibi buzuşmuş oyle[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 düzeliyo o sonra. niye resimde buruşuk koymuşlar anlamadım.[signature][hline]siyah, ama buz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abi ilk giydiğinde öyle sonuçta. pakedindende öyle çıkıyo :) ama hoş yani. peki bikaç yıkamadan sonra bu parçalanmaz umarım?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 t-box ilk çıktığında hoşuma gitmemişti anlam da verememiştim. hala da hoşuma gitmez anlam veremem. garip grup bişi ama popüler oldu kısa sürede. "esprileri"ni de saçma bulurum. don mu giyiyorsun cinsel fıkra mı anlatıyorsun tuhaf. zaten çok sıkıcı birisiyimdir. herhalde ondan t-box'a karşı bu kadar soğuk yaklaşıyorum.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar