Fefe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 2.cd yi taktığımda install ederken 2 tane video yu kopyalayamadığı için install edemiyorum.Napabilirim ?[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kopyalabildiğin başka vidyolara bu vidyoların ismini ver..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Olur mu dersin ?[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 battle for middle earth değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ben o şekilde çözüyordum kopyalamama problemlerini. Misal cd eski prüz çıkartıyor. Oyunu harddiske kaydedersin. Sonra bir demosunu bulursun. Sorun cıkartan dosyaları demodakilerle değiştirirsin. Ohh miss. Müzik dosyalarında falan kafana göre takıl ama:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightVampire Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 başka cd al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar