Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Burda başka bi rüya topicine yazmıştım ben de bir kabusumu sürekli tekrarlanan arada bir. Hoş değil... Üşenmessem bulur c/p lerim bu konuya da bi ara :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 açılın ben tıp fakültesi okuycam ! şöyle biraz geri çekilin hasta nefes alsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puzzles Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gunluk sıkıntılardan olabılır zıhın yorgunlugundan falann..ıstersen yatmadan once pasıflora dıe bı surup var ondan ıc sedatıf rahtlatıcıı daha rahat uyursunn..[signature][hline]shut up when I'm talking to you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bende çoğu zaman aynı rğyayı görüyodum 2 haftadır görmüyorum ama boş bi çöl gibi bi yerdeyim etrafımda kimse yok çıplak bi şekildeyim daha sonra ileride sapsarı bi ışık beliriyo gittikçe kuvvetleniyo ışık gözlerimi yakmaya başlıyo sonra uyanıyorum uyandığımda da gözlerim acıyo ilginç yani[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedimcan1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 psikiyatrist'e git arkadaşım banada oluyodu sinir bozucu bişey gerçi psikiyatrist'e gitmedim sonra geçti... Şimdi güzel rüyalar görüyorum:9[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 üç vakte kadar bi kısmet var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 2 aydır var zaten kısmet:)=[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sıkıntıdandır ,3kulhu bı elham oku ole yat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar