BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Yaaa toplerone yiyodum top toplerone kafama dikmem sonucu gözüme kaçtı :( gözüm acıyor şimdiii napcam ben ya :([signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ben diyetteyim oh olsun oh oh oh keşke yesemde gözüme kaçsa ühüüüüüüüüüüü[signature][hline]my silence knows what your silence means...
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 geçmiş olsun diyorum ve konunuzu son 100 yılın en ilginç konusu seçiyorum kendi çapımda =)[signature][hline];;suitfly
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Artise bak ya.. Vur uç gözüne düzelsin diyo şeytan.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 acıyoo ya :D gözümde eriyip bişi olcak diye tırsıyom baya yıkadım göz ilacı döktüm bide :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 oha! cikar herhalde ugras ne demek lazim :D[signature][hline]your face, your ass, what's the difference?
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gözüme pudra kaçmıştı benimde resmen kurdu gözüm sulandırınca geçti nasıl sulandırdın dersen iğrenç bi yolu var soğanla... ıyk =//[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 cok sagol, cikolata almistim onu hatirladim. gecmis olsun sana da.[signature][hline]TOiO
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yaa toplerone yi kafaya diktim içinde parçaları kırılmış :( minik parçalar suratımdan geçerken biri şiddetle gözüme daldı böhüüü gözüm bulanık görüyor şimdi :([signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
sir Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kız arkadaşına söyle, evine çağır, gözlerinden öpsün, akabinde yesin toblerone parçacıklarını [signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. [Bu mesaj sir tarafından 07 Ağustos 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
irin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 olsada gozume kacsa ya[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 geçen gün isviçreden getirttiğim çukulata kaçtı bişi olmuyor.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 nası ya? o anı gözümde canlandırmaya çalışıomda.. :-?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 valla bravo yürekten kutladım=) :tebrikz: ama göz dediğin her şeyin üstesinden gelr, biraz "tatlı" bir görüşün olur bi süre ama geçer ya. hem yıkamışın o kadar[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
arina Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 çok uğraştınmı özellikle gözüne kaçması için???[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes)
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ne diyem hakettin yedigin onca tobleronun ve brzck bile vermedigin bodrackın intikamı nihahahaha[signature][hline] Her an her tuvalete dalabilirim Korkun benden Bodrack The Tuvalet Psycho is back
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 gözünden çıkar ve yi. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 olsa da yesek:([signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Çıkar getir yiyecez gizemle.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 harbı super olur...zaten acım kahvaltıda yapmadım.. off off mıllet bulmus bıde gozune sokuyor:([signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 aç karnına yenmez o. ben çikolatalı puding yiyorum simitle. pek bi güzel oluyo , tavsiye ederim.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 cok açım...:( ya bu arada aclıktan yazmayı unuttum gecmıs olsun:)[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır...
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hymnn onuda getir. Getir burda bi sinarji yaratalım :) Bende açım ya.... :([signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 marketlerde satılıyo alıverin bi zahmet. :D İçim'inki daha bi güzel , 600 bin lara. Bursa'dayım , simidi daha bi güzel yapıyolar burda. İst.'e dönünce tek özlediğim şey simit oluyo zaten. :/[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Öne çıkan mesajlar