jeefo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bu sorun da yeni cikti.bu massengerin sorunlari hic bitmiyo.bana kalsa icq kullancam ama herkeste msn var.baska care yok.ya bilgisayari her acisimda massenger bana sifremi ve adresimi soruyo.alttaki otomatik oturum acmaya izin ver kutucugunu isaretledigim halde her acilista boyle yapiyo.ne yapabilirim.bilgilerinize arz ederim patiler... :)
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yemeğe çıkın, birbirinizi iyice tanıyın[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 valla sen ıyısın bızı hıc bı ulke tanımıo sen dua senı msn tanımıo sadece :D
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 :) Geyikler güzelmiş ama kınıyoruz Herneyse bilgisayarında depfireze :) gibi programlar varmı?[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 evet ya dipfriz yada gobek var:D[signature][hline]HymnOfSnuk, 07 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: adamın tipi de bi fantastik.
jeefo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya bende deepfreeze falan yok.ya aslinda bu olay spyware taramasi yaptiktan sonra oldu.biseyleri sildi ama neydi bilmiyorum.onla ilgisi olabilir mi acaba?ama msn i kaldirip tekrar kurdugum halde duzelmedi.ne yapmam gerekiyo?
jeefo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ya deepfreeze i kullanarak onceden kaybettigim sistem dosyalarini nasil geri yukleyebilirim.anladigim kadariyla massengerin her acilista bana sifre ve kullanici adimi sormasi bunla ilgili.deepfreeze i yukledim.simdi napicam?
mrtolga Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 o seni tanımıyosa sen onu hiç tanıma bence.
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ben msn'i yolda görsem yürdüğüm kaldırımı değiştiriyorum tanımamazlıktan geliyorum[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper
jeefo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sana tamamen katiliyorum nameless ama baska care yok,butun arkadaslarda msn var.bana kalsa icq kullancam ben de....
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 harbi bende ilk başlarda çok kıldım bu msn'e icqdan vazgeçemiyodum bi de sorunun nerde olduğunu bulabilmek için zaman kazanmaya çalışıyorum oyalayıp (çok çakalım hehe)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? - Frostwhisper
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 normal login ol hotmaile orda passport nanesinde bu benim makinam bi daha sorma sorarsan döverim gibi bi seçenek var onu seç bi daha sormaması lazım
jeefo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 denemezmiyim onu..yine de soruyo..yine de sogol...
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yoksa.. yoksa.. HAx00RED BY pROCAST HACKıNG TEAM?! [Bu mesaj Caglar35 tarafından 11 Ağustos 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 gaim, amsn, miranda gibi farkli msn yazilimlarini kullanmanizi tavsiye ederim. hem guvenlik acisindan daha iyiler, hem de basitlikleri hosuma gidiyo. orada burada reklamlar, hareketli emotion'lar, dans eden muzlar falan yok. adam gibi chat programlari.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: mayfer, 11 Ağustos 2005 16:05 tarihinde demiş ki: dans eden muzlar falan yok mu7hahaujhadguyjuya[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 aehaeuhauhua kesinlikle katılıorum... arkadaşın evinde bir ekran sallama okasyonuna tanık oldum hala şokundayım...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 neyseki ben o katastrofiye henuz tanik olmadim. olmak da istemiyorum. ilkokulda olsam belki arkadaslarimin ekranlarini sallayarak veya clip art'tan daha rezil emotionlar kullanarak eglenirdim. artik pek ise yaramiyo. yalniz itiraf etmeliyim, gaim gibi farkli msn client'larinin cok buyuk bir eksigi var. handwriting yok. eksikligini cok hissediyorum.
Öne çıkan mesajlar