Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

msn beni tanimiyo!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu sorun da yeni cikti.bu massengerin sorunlari hic bitmiyo.bana kalsa icq kullancam ama herkeste msn var.baska care yok.ya bilgisayari her acisimda massenger bana sifremi ve adresimi soruyo.alttaki otomatik oturum acmaya izin ver kutucugunu isaretledigim halde her acilista boyle yapiyo.ne yapabilirim.bilgilerinize arz ederim patiler... :)
Mesaj tarihi:
ya bende deepfreeze falan yok.ya aslinda bu olay spyware taramasi yaptiktan sonra oldu.biseyleri sildi ama neydi bilmiyorum.onla ilgisi olabilir mi acaba?ama msn i kaldirip tekrar kurdugum halde duzelmedi.ne yapmam gerekiyo?
Mesaj tarihi:
ya deepfreeze i kullanarak onceden kaybettigim sistem dosyalarini nasil geri yukleyebilirim.anladigim kadariyla massengerin her acilista bana sifre ve kullanici adimi sormasi bunla ilgili.deepfreeze i yukledim.simdi napicam?
Mesaj tarihi:
gaim, amsn, miranda gibi farkli msn yazilimlarini kullanmanizi tavsiye ederim. hem guvenlik acisindan daha iyiler, hem de basitlikleri hosuma gidiyo. orada burada reklamlar, hareketli emotion'lar, dans eden muzlar falan yok.
adam gibi chat programlari.
Mesaj tarihi:
aehaeuhauhua kesinlikle katılıorum... arkadaşın evinde bir ekran sallama okasyonuna tanık oldum hala şokundayım...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
neyseki ben o katastrofiye henuz tanik olmadim.
olmak da istemiyorum.

ilkokulda olsam belki arkadaslarimin ekranlarini sallayarak veya clip art'tan daha rezil emotionlar kullanarak eglenirdim. artik pek ise yaramiyo.

yalniz itiraf etmeliyim, gaim gibi farkli msn client'larinin cok buyuk bir eksigi var. handwriting yok. eksikligini cok hissediyorum.
  • Yeni Oluştur...