Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Eveeet efendim kızımız Ada bu sabah saat 9.30da gözlerini dünyamıza açtı. 3.280kg 48cm. Ablasından daha uysal şimdilik ama bu bebek milleti geceleri azıyor göreceğiz bakalım. Ada Ada 2 Ailecek :) [Bu mesaj Absolut tarafından 08 Ağustos 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Absolut tarafından 08 Ağustos 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Tebrikler Abso allah analı babalı büyütsün.[signature][hline] Resim açılmıyor ama :( Göremedik [Bu mesaj Thealon tarafından 08 Ağustos 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hayırlı olsuuun Allah analı babalı büyütsüüün!!! :tebrikz: [signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net [Bu mesaj Chiptech tarafından 08 Ağustos 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tebrikler allah uzun ömürler verir işallah. analı babalı büyür işallah.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ah ah biz de o günleri görürüz inşallah, hayırlı olsun :)[signature][hline];;suitfly
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 OLLEEEEEEEEEEEEEEEI BEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Allah analı babalı büyütsün, inşallah iyi anlaşırlar ben ve kaleidoscopic zırtapozunun anlaştığı gibi, artık burada dur derim Absolut :D Yürekten kutladım.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 abi valla sana benziyo :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 allah analı babalı büyütsün sevindirik olduk biz de burda :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 benimde iki çocuğum olsun ikiside kız olsun ... aaah aaah[signature][hline]my silence knows what your silence means...
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Buna da bir site isteriz! Paticik kazan kaldırıyoruz. Site zite diye.. :P Tam ben de bilmem bu durumda ne denir.. Hayırlı olsun mu, güle güle kulanın mı :P İnşallah mutluluğunuz ömür boyu sürer ailecek..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 valla duygulandım Allah analı büyütsün, direk bir üyelik alalım :) Maşallah, Allah nazardan esirgesin[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. [Bu mesaj Greeny tarafından 08 Ağustos 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yerine ulaşmıştır herhalde :)[signature][hline]
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Vay be dıyesım geldı..Insallah gelecegı parlak olur..Sansı bol olsun :)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Khaldern... Msn:[email protected] [Bu mesaj circirbocugu tarafından 08 Ağustos 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ay resmide varmış ne şirin bişey bu tam sıkmalık böyle oof çok şirin maşallah[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ahahaha title süper[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ASLAN BABA BE.! Helal abso kim tutar seni. :) allah analı,babalı,patili büyütsün işallah.. FOTO İSTERÜK.! çok sevindim oleey.. :tebrikz:[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oley oley oley :) allah analı babalı buyuksun abso :) en iyi eğitimi alır insallah allah iyi bi kısmet verir insallah :) başka bisey kaldımı :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hehe title yannış olmuş. İkiz olsaydı anlardık ama olmadı şimdi :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Cidden yeni gordum :) ..Tıtle muthıs olmus..15 yaparsın sen onu :s)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Khaldern... Msn:[email protected]
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 maşallah diyelim önce ardından allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhatlı yetişsin ileridede bol paralı oldu mu daha bişi kalmadı :)[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tebrikler, hayırlı olsun :))) ben de istiyom ondan ;P kolay gelsin![signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar!
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 obarey tebrikler :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Tebrikler Absolut. Allah analı babalı mutlu mesut büyütsün.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ona mutlu ve sevgi dolu bir hayat diliyoruz. Tabi sevgili annesi, babası ve tatlı ablasıyla beraber! :) Nartanesi & Fedaykin[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 allah analı babalı büyütsün... bi de erkek isteris ama :)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Öne çıkan mesajlar