Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Eveeet efendim kızımız Ada bu sabah saat 9.30da gözlerini dünyamıza açtı. 3.280kg 48cm. Ablasından daha uysal şimdilik ama bu bebek milleti geceleri azıyor göreceğiz bakalım. Ada Ada 2 Ailecek :) [Bu mesaj Absolut tarafından 08 Ağustos 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Absolut tarafından 08 Ağustos 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Tebrikler Abso allah analı babalı büyütsün.[signature][hline] Resim açılmıyor ama :( Göremedik [Bu mesaj Thealon tarafından 08 Ağustos 2005 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hayırlı olsuuun Allah analı babalı büyütsüüün!!! :tebrikz: [signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net [Bu mesaj Chiptech tarafından 08 Ağustos 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tebrikler allah uzun ömürler verir işallah. analı babalı büyür işallah.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ah ah biz de o günleri görürüz inşallah, hayırlı olsun :)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 OLLEEEEEEEEEEEEEEEI BEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Allah analı babalı büyütsün, inşallah iyi anlaşırlar ben ve kaleidoscopic zırtapozunun anlaştığı gibi, artık burada dur derim Absolut :D Yürekten kutladım.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 abi valla sana benziyo :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 allah analı babalı büyütsün sevindirik olduk biz de burda :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 benimde iki çocuğum olsun ikiside kız olsun ... aaah aaah[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Buna da bir site isteriz! Paticik kazan kaldırıyoruz. Site zite diye.. :P Tam ben de bilmem bu durumda ne denir.. Hayırlı olsun mu, güle güle kulanın mı :P İnşallah mutluluğunuz ömür boyu sürer ailecek..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 valla duygulandım Allah analı büyütsün, direk bir üyelik alalım :) Maşallah, Allah nazardan esirgesin[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. [Bu mesaj Greeny tarafından 08 Ağustos 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Yerine ulaşmıştır herhalde :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Vay be dıyesım geldı..Insallah gelecegı parlak olur..Sansı bol olsun :)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Khaldern... Msn:[email protected] [Bu mesaj circirbocugu tarafından 08 Ağustos 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ay resmide varmış ne şirin bişey bu tam sıkmalık böyle oof çok şirin maşallah[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ahahaha title süper[signature][hline]chiptech. Seni unutmadık Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog www.dadeu.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ASLAN BABA BE.! Helal abso kim tutar seni. :) allah analı,babalı,patili büyütsün işallah.. FOTO İSTERÜK.! çok sevindim oleey.. :tebrikz:[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 oley oley oley :) allah analı babalı buyuksun abso :) en iyi eğitimi alır insallah allah iyi bi kısmet verir insallah :) başka bisey kaldımı :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hehe title yannış olmuş. İkiz olsaydı anlardık ama olmadı şimdi :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Cidden yeni gordum :) ..Tıtle muthıs olmus..15 yaparsın sen onu :s)[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Khaldern... Msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 maşallah diyelim önce ardından allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhatlı yetişsin ileridede bol paralı oldu mu daha bişi kalmadı :)[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 tebrikler, hayırlı olsun :))) ben de istiyom ondan ;P kolay gelsin![signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Gang Gangstar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 obarey tebrikler :D[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Tebrikler Absolut. Allah analı babalı mutlu mesut büyütsün.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Ona mutlu ve sevgi dolu bir hayat diliyoruz. Tabi sevgili annesi, babası ve tatlı ablasıyla beraber! :) Nartanesi & Fedaykin[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 allah analı babalı büyütsün... bi de erkek isteris ama :)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar