Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladinler güçlü değil diyenlere;

ExecrabLe

Öne çıkan mesajlar

Level 48 Paladindim,

Karşımda 46 Warlock, 45 warrior, 45 Mage..

Öncelikle Warlock a daldım, adamlar PvE deydi, Warlock u
yaklaşık 20 saniyede aldım. Heal a mana harcamamak için hemen Heavy mageweave bandage ı bastım.

Bandage ın bitmesine 1 saniye kala daha uzakta olan warrior la mage geldiler, ve warrior charge bastı. Ama oldukça şanssız bir warrior dı, çünkü ilk attack da crit vurdu ki buda;

Judgement of crusader, Holy shield ve seal of righteousness combo ma sabep oldu. + olarak reckoning den ek bir vuruş daha aldım ve warrior(iki tane de crit vurmam sayesinde) yaklaşık 10 saniyede yattı. Tabi bu arada Mage de dmg büyüleri basıyordu paso. Hemen divine shield ı açtım, ve mana kullanarak full heal landım.

1e1 kalmamızdan dolayı sheep yemem kaçınılmazdı. Dolayısıyla Mage'e doğru koşmam birazda formalite icabıydı. Adam sheep i attı, ardında o büyük ateş topunu gönderdi. Anlayacaınız tipik combo, ama ardından beklemediği birşey oldu! Seal of justice i yedi
ve blink le uzaklaştı.

Ama ne yazıkki stun eden engineering ile yaptıım bombayı hiç hesaba katmamıştı. Dolayısıyla
olduğu yerde çakılı kaldı ve 2h sword a geçip SoC yi bastım ve yine birazda şansla criti vurunca adam zaten
yamuldu. tekrar sheep etme girişimindeyken SoC proclayınca oda yerde uzanıverdi.

Bir /salute.. Ve atıma binip uzaklaştım.

Paladin güçsüz diyenlere duyurulur..
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrikz :P
Hepsinin oyunu ne kadar bilip bilmediklerini falan es geçelim, üçünü bir arada almak zor iş eheh.
PS: Oyunu bilen herkesin karakteri güçlüdür, paladin eziktir, o budur, bu şudur genellemelerini dinlemesin kimse.[signature][hline]
BIRAKIN OLYMPOSUMUZU!
----------------------------
w.k.a "FIRTINA1"
Sosyal ağlarda paylaş

KArşıdakiler ne kadar kötü oynarsalar oynasınlar hiçbir class paladin gibi verdikleri damage ı savuşturamaz. Bunada itiraz edeilecek biri varmı bilmiyorum..

Ayrıca doğru zamanlarda doğru seal+silah ve büyülerle Paladin DPS i inanılmaz boyutlara çıkıyor.

Örnek:

Bana ilk vuruşta crit atan warrior ı ele alalım..

Reckoning sayesinde 300 dmg yedi(crit) + %5 default block şansıma, talenttan gelen %30 ekledi. Ve ben aynı anda holy shield ı açtıımdan %30 stackledi ki bi block rate imi %65 e yükseltti. her blockladıımda adam 100 dmg yiordu. Seal of righteousness her vuruşta 80 dmg eklerken, normal vuruşum 140 dmgdı.
+300 bir critim daha vardı yani..

300 dmg(reckoning)+ 140(weapon) + 80(seal) + 400 dmg (holy shield) + 220x5 (weapon+seal) + 300 crit = 2320 dmg 10 saniye..

Saniyede 232 damage.. İtirazı olan?
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 60 olmamış bi warrior tam warrior sayılmıyor bi kere :)

misal elinde AR olsa, min. 2500 critical vursa, soracıma mortal strike ile senin healin sadece yarısı kadar etkili olsa, her dodge edişinde overpower yaklaşık %70 ihtimalle critical vursa, hatta pummel ile heal büyüsünü bozsa 4 sn heal yapamasan, yada disarm etse senin silahı :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Training is nothing, Will is everything
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock ezilmiş yine :P
Bir de hafızana hayran kaldım ben, damageyi, herşeyi tamamiyle hatırlıyorsun eheh, 3 playeri arka arkaya öldürmek çok etkilemiş olmalı.[signature][hline]BIRAKIN OLYMPOSUMUZU!
w.k.a "FIRTINA1"
Cuce, 27 Temmuz 2005 10:36 tarihinde demiş ki:
Blizz'in multi playerıyla ilk tanışmansa normaldır geçer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 27 Temmuz 2005 10:52 tarihinde demiş ki:
lvl 60 olmamış bi warrior tam warrior sayılmıyor bi kere :)

misal elinde AR olsa, min. 2500 critical vursa, soracıma mortal strike ile senin healin sadece yarısı kadar etkili olsa, her dodge edişinde overpower yaklaşık %70 ihtimalle critical vursa, hatta pummel ile heal büyüsünü bozsa 4 sn heal yapamasan, yada disarm etse senin silahı :p

bu yüzden 60 olmadan konuşmak erken demiştim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence 60 olmadan konuşamak erken demek, demagoloji yapmaktan başka birşey değil. Şahsi düşüncem olmadığım birşeyi gösterip hakkında yorum yapmamı bekliyorsunuzki. Yorum yapamayacağımı bildiğiniz açıkc ortada. Ne desem yalan söylemiş olurum.

Bu durumda 60 ol önce demenin manası nedir bunu anlayamadım?

Herneyse, sonuçta benim levelımdaki çoğu paladin PvP leri kaybedip çok güçsüz olduklarını söyleyebiliyorlar (bakınız Official WoW forumları).

Level 40+ ol demişlerdi. Oldum ve çok daha güçlendim, 60 olduumda ne olacağımı göreceğiz. Başka bir yorumda bulunamam. Dolayısıyla oturup şimdi bunu tartışmak, en azından benimle tartışmak gereksiz. En azından bence öyle..
Sosyal ağlarda paylaş

paladin wg ye girdiyimde karşıdaki shaman bizde paladin drumuna karşıda shaman yoksa bizdede paladin yoksa haha bu eli alabiliriz diyorum hiç bi işlevi yok slow u yok damgesi yok zati server biribcileri paladin almıyolar gruplarına hiç bi işe yaramadıgı için:Danca ölmez çok zor öldüyü içinde 1e1 de iyi olabilir oda iyi oynayanlar yineden alabiliyo
Sosyal ağlarda paylaş

ExecrabLe, yenilen, sonrasında /whine yapan paladinlerden çok warlock var. Ama ben kazandığım 3v1 4v1 pvpsini durup forumlara yazmıyorum, herkes yazsa "benim classım senin classını ezer pls" forumlarına döner ortam.
Şu anda tanıdıklarım insanların çoğu sırf yenilip ağlayan warlockların official forumlardaki postlarını okuyunca "Niye en ezik, "free hk" tanımlı classı oynuyorsun ki? Sonuçta bi yere varamayacaksın, kaç tane warlock ezdim ben, afk iken kesiyorum ben onları, warlock bitek pve için var, hatta orda da bi işe yaramıyor, dmg versen neyse, gruplarda bitek soulstone için varsın, ancak mage bulunmadığında warlock alınıyor, 2snde ölüyor bütün warlocklar, warlock odur, warlock budur" diye şaka yapıyorlar benimle :-P.
Bazılarında haklı olabilirler tabi; ama sonuçta wowun en buglu classını oynamak hiç de kolay bir iş değil. Neyse ki buglarına alıştım, idare ediyorum hehe.
Hatta inanmadıysan lvl 60 rogueyi yeniş kombomu anlatayım sana :). (Evet noob bir rogueydi.)[signature][hline]BIRAKIN OLYMPOSUMUZU!
w.k.a "FIRTINA1"
Cuce, 27 Temmuz 2005 10:36 tarihinde demiş ki:
Blizz'in multi playerıyla ilk tanışmansa normaldır geçer
Sosyal ağlarda paylaş

sen 60 ol da sonra WSG'ye gir bakalım napacaksın, artık buraya yazarsın "kaçanı yakalayamıyorum, kovalayandan kaçamıyorum" diye..

paladin dps'si olması gerektiği gib ama kontrolümüz yok dmg'miz üzerinde. bütün seallarımız "has a chance to do blabla", öyle "hah şuna bastım şimdi aşağı yukarı şöyle bir dmg veririm" gibi bir seçeneğimiz yok, şansımız yaver giderse (ki senin gitmiş) veriyoruz dmg, gitmezse yatıyoruz aşağı. ben de nadiren general rogue ve magelere 1500 vurup deviriyorum ama bu olana kadar onlar 10 kere öldürmüş oluyor beni normal saldırılarıyla..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 27 Temmuz 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ramdon'ness rogue'lar ve mage'ler dışında herkezde var warriorlardada cok var hem o random gelicek olan cirt sadece dmg demek değil herşey demek butun combat %20 üzerien kurulmuş durumda combat başına 4-5 kez attack yaptğın için belkide hiç gelmiyecek.

Dmg uzerine tahmi etmek warrior'dada paladindede cok zor.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...