Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 beni tanımıyo olabilrsin ama ossun ortak bi yönümüz war:D senin de doğum gününü kimse kutlamasmış :D berbat bi duygudur bilirim :( bi parça sevindirik ettiysem ne mutlu bana :D iyiki doğdun :D [spo1=ehe] ilk ben atim die alarmı bile kurdum :D[/spo][signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ama yanlış attın hahaha saat 23:59 İlk ben kutlicam nihahaha Kutlu olsun aktifcim :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sana da portfolyö[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Aha o da olmadı oo:oo :) Kutlu olsun kardeşim. :===)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ossun canım 30 sn lik kayma önemli deil dir :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Kutlu ossun :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 heheh çok iyi yaa.. Mutlu yıllar aktiftablet :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 heepiiii börtdeeeeey :tebrikz::tebrikz::tebrikz:[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın.
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 doğum günü çocuğu uykuda galiba yada arkadaşlarıyla doğum günü kutlamaya mı gittikine? :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm]
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hepi Pürtlek!![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nice mutlu senelere..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 nice senelere =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Heppi pörtleek[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Heppi börrrek :P Bööööğ Nice mutlu yıllara[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kutlu olsuuğn[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 iyiki doğdun birde uyanıp bakabılsen[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 nice paticikli yıllara :)[signature][hline];;suitfly
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 acaba kimse benim doğum günümü kutlamıyo diye bunalıma falan mı girdi?? :D burdayız burda bak pati ahali :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 uyanmadı hala :)[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kutlu olsun[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Nice mutlu yıllar Force be with u[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Aaaaa adama bak ya gelip bi saolun demiş :) Ehe lOL[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Öne çıkan mesajlar