Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Baba

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Benim de bi akrabamın cocuğu atlamış ölmüştü.Ama o hmean diye atlamıştı doğumgününnde eski olay yani.Cocuklar balkonda oynuyorlarmış, akrabamız cıkmış balkona oğlum nerde falan demiş, cocuklar da heman oldu atladı demişler falan.Gülünc şeyler deil bunlar ateş düştüğü yeri yakıyo.[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk
Pati Ebook Unofficial geliyo

Huun demiş ki:
ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti
Sosyal ağlarda paylaş

Uzmanlara oldum olası kılım ya ulan ben o yaşlarda çizgiroman, çizgifilm ,süper kahraman, über kahraman... yalayıp yutmuştum. Ama aklımdan hiç geçmedi ki atlarsam uçarım ben de süperimdir filan diye. Bırakıyorlar tv önüne çocukları ne bir şey anlatıyorlar ne öğretiyorlar sabah akşam beyin yıkayan programlar sonra bilgisayar oyunu zararlı çizgiroman zararlı...
Bence zararlı değil tabi eğer bilirsen doğanın kanunlarını çizgifilmin,filmin,efektlerin nasıl yapıldığını.
5-10 belgesel seyretmiş olsa bu çocuk olmazdı bunlar.[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor.
Kölnlü Panter K.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...