elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 http://www.haberkusagi.com/newsfull.asp?id=2622&r=16%2E04%2E2005+10%3A37%3A49 peki dedirten haberlerden[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı elvyn: nalet olsun dostum [Bu mesaj elvyn tarafından 11 Ağustos 2005 03:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hatali link sanırım[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] [Bu mesaj dory tarafından 11 Ağustos 2005 02:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bu eski haber değilmi ya? Boş yer kalmış heralde gazetede oraya arşivden bişey yazıvermişler.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evet eski haber, 16 nisanın. hatta gazetelerdede çıkmıştı diye hatırlıyorum ben.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 linki açamıyorum.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sımdı superman ıle spıder man ıde yasaklarlar eheh en son bole bı olay oldugunda pokemon yasaklanmıştı ve dunyada cızgı fılm yasaklayan ve bu yuzden kanal kapanan tek ulke rekorunu kırmıştık[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 helal olsun babaya be...[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ilk okuduğumda yarılmıştım, o ne reflekstir abi, çocuğun düştüğünü görmüş arkasndan kendi atlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 alla alla ilk defa haberim oluyor çok ilginç bişi yani tv de fln da çıkmadı mı ki?[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 helal olsun adama gerçekten helal olsn babalık içgüdüsü böle işte ..[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tv de cıktı ya. eski bi haber nasıl haberiniz olmaz. helal olsun evlat sevgisi işte. [Bu mesaj gokhaan tarafından 11 Ağustos 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 helal olsun adama ne diyeyim.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Babası süper man çıkmış çocuğun=P[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Benim de bi akrabamın cocuğu atlamış ölmüştü.Ama o hmean diye atlamıştı doğumgününnde eski olay yani.Cocuklar balkonda oynuyorlarmış, akrabamız cıkmış balkona oğlum nerde falan demiş, cocuklar da heman oldu atladı demişler falan.Gülünc şeyler deil bunlar ateş düştüğü yeri yakıyo.[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Haberin sonunda yine uzman görüşü eksik değil.... Peki..[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu cocukta supermen versionu :) muhaha.. bi de bunun pokemon versionu vardı balkondan ben pikachuyum hiyaaaaaa diye atlayan versionları :)[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Uzmanlara oldum olası kılım ya ulan ben o yaşlarda çizgiroman, çizgifilm ,süper kahraman, über kahraman... yalayıp yutmuştum. Ama aklımdan hiç geçmedi ki atlarsam uçarım ben de süperimdir filan diye. Bırakıyorlar tv önüne çocukları ne bir şey anlatıyorlar ne öğretiyorlar sabah akşam beyin yıkayan programlar sonra bilgisayar oyunu zararlı çizgiroman zararlı... Bence zararlı değil tabi eğer bilirsen doğanın kanunlarını çizgifilmin,filmin,efektlerin nasıl yapıldığını. 5-10 belgesel seyretmiş olsa bu çocuk olmazdı bunlar.[signature][hline]Yazık ki böyle şeyler çok sık olmuyor. Kölnlü Panter K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sorulduğunda her anne baba atların arkasından der ama hakkaten helal olsun yani babanın refleksleri inanılmaz hızlıymış.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 eeheh :) iyimiş valla... ben o sırada en mantıklı yolu düşünürken kitlenirim cocuk coktan yere yapışır :P Aynı olay üzerinize gelen trendede yaşanıyor :P[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Evet gerçekten süper babaymış.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar