Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyumadığını Biliyorum...

kermit

Öne çıkan mesajlar

said:
Razu, 11 Ağustos 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
said:
Dela, 10 Ağustos 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
öf

serefsizler 3. kata kadar da tirmaniyolarmis, haberde okudum. su norman bates bicaayla yatayim, cakarim sirtina en kotu.

sonra yatarsın biraz hapiste..

yatak odasında adam.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni TCK'ya göre hırsıza saldırmak yasak. Hırsızın size saldırması serbest. Hırsızla karşılaşırsanız çay-kahve ikram edip, karnını doyurmanız lazım yoksa hırsız "bana saldırdı, kötü davrandı" diye sizi dava edebilir.
Hırsız yatak odanıza kadar gelip sizi rahatsız etmezse bir şey yapamıyorsunuz. Hava sıcaktı salonda yatmıştım, su içmeye gitmiştim yoook. Bir göz odada uyuyorsanız da orası yatak odası sayılmıyor bilesiniz.

İyisi mi hırsızı gördüyseniz muhabbete girin çay kahve ikram edin cebine de biraz para koyup yollayın, en rahatı öyle görülüyor. Yoksa durduk yerde adam serbest kalıp siz hapse falan girebilirsiniz, nolur nolmaz.[signature][hline]Paticik.com'a yarayacaksa, bu bölüm bir reklama ayrılmıştır... Herhalde yapsam yapsam Nescafe reklamı yaparım, süper bir şey ben günde 25 fincan içiyorum.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...