Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çemberimde Gül Oya (DVD Set)

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Çemberimde gül oya dizisini hepimiz biliyoruz. İzlemesek de bir şeyler özellikle de iyi şeyler duyduk hakkında.

Fazla uzatmadan tadında bitirilen dizilerden unutlmayacak dizilerden oldu.

Çağan Irmak' da kariyerinde bir basamak daha çıktı ki gelecek vaadeden bir yönetmen olduğunu tekrar kanıtladı.

Şimdi DVD seti çıktı.
Her sette 10 bölüm var ve şu an 3 set çıktı piyasaya. Yakında 4. sü de çıkınca tüm bölümler tamamlanmış olacak.
Fakat gelgelelim sorun burada başlıyor.
Her setin fiyatı 51 YTL. 4 set etti 204 YTL.
Bir türk dizisi için bence inanılmaz yüksek bir fiyat bu.
Komple set çıkarıp 100 YTL gibi bir fiyat konması bence çok uygun olacaktı ki ben ilk bölümlerini seyretmediğim iğçin almayı da düşünmüştüm ama yok yani bu fiyata zor diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Of evet çok fazla fiyat. Daha dün konuştuk kuzenimle alalım bizde dvdlerini diye ama cidden çok fazla. Kusura bakmasınlar ama anca arkadaştan ya da bir tanıdıktan bulunup kopyalanır bu.

Neymiş korsanla mücadele edeceklermiş. Peeh...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
fiyatı gerçekten çok pahalı olmuş. belki ilk çıktığından olabilir. zaman ile fiyatı elbet düşecektir. uygun bir seviyeye gelince alıp, arşive konulabilir. çünkü gerçekten tadında bırakılan ve süper dizilerden birisi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi şu Avrupa yakası felan dvdleri de pahalı çıkmış.
Kafamda temel aldığım dizi 24 idi. 24 bölüm bir sezon toplam 85 milyon civarına satıllıyordu. Bunda ise 20 bölüm 100 milyonun üstüne geliyor. Türk bir DVDnin her halukarda yabancı DVDden ucuz olması gerektigi duşunulurse 40 bölümlük bir DVD set komple satılmalı ve 100 milyon civarı olmalıydı.
200 milyon ne bu biraz daha para koy 20 filmlik Bond seti al.

Bazı şirketler gerçekten çok aç gözlü oluyor. Adam gibi fiyatlara adam gibi satmak varken saçma sapan fiyatlarla geçirdiğimize mantığı taşıyorlar. Hani şu kopya DVD ve VCD piyasasından PKK kar ediyor olmasa kopyaların satılmasına sevinicem. Müstahak bunlara.

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 09 Temmuz 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...