grambrood Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Open gl de çalışmıyor ekran kartı gf4 mx en son driverı kullanıyorum dx9 yüklü ve ilginç olan oyun kurduğum zaman duvarların arkasını görebiliyorum :). Bu sorun nedir nasıl kurtulabilirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 bilgisayarında wallhack yuklu demektir silip tekrar yuklemeyi dene[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 ne güzel işte hile sayılmaz ama adamı görüosun yine de :)[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Wall hack yada başka bişi yüklü değil. Format attım nvidia dan en son driver ı indirdim kurdum counter ı yükledim open gl den açtım kartınızın opengl ayarı yoktur dedi, bende d3d den oyunu kurdum veee hoop duvarların arkası görünüyor. Nedir ne değildir. Kurduğum sürücümü hatalı acaba -diğer serverlara girdiğimde normal görüntü sorun ben kurunca- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yanlış driverı yüklemişsindir cdden cıkanı yükle eski haline düzelir eminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2004 Diğer oyunlarda bir problem yok ama bir deneyeyim. Ve artık hiç bir şey yükleyip kaldırmadığım halde open gl açıyorum ne oldu anlamadım d3d açınca duvar arkasını görebiliyorum. Çok ilginç bir durum ne yapacağımı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 wallhack ile alakası yok bunun bilmeden bok atmayın, bendede aynı olay war awpnin zoomunu açtığımda şansıma kutuların v.s arkasında hareket eden bir eleman warsa küçük bir süre görebiliyorum..[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bende her zaman öyle galiba donanımsal bir sorun su anda kullandığınız nvidia driver ı nedir ben en son sürüm kullanıyorum ondan büyük bir ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 sorun fln değil ne güzel işte ;)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 640X480 de dene bakalım oluyomu bendede aynı sorun vardı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Bütün çözünürlüklerde oluyor ne ilginçtir yaw. Software oynuyorum cs yi zoraki nostarji yapıyoz (hey gidi günler heyyy). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 oyna işte mis gibi wallhack :D /name wallcubaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 aradan 1 seneden fazla süre geçmiş bu arada :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ahah yeni görüom aramadan bulmuştum da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illeez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hazır yenilenmişken konu yanıtlayım ekran kartıyla iligili bir sorun kesinlikle wallhack yuklu olmasıyla alakası yok.en iyi cozumu ekran kartının son update ni yuklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaupunkT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Extradan yuklenen bir hile degil.. Oyunun D3D ile ilgili bir bug i sadece.. Bazi serverlarda oynayabiliosun.. Ama cogunda bunun icin koruma oldugundan pek onermiyorum.. Wallhacksiz , hilesiz günler! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 OpenGL dısında 3d Yokmu ?[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | PM All about cs |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar