Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ailesel Bağlar

Zephyros

Öne çıkan mesajlar

acaba bir insanın ailesini dısarıdaki bir vatandasla esit tutması normal bir sey mi? Bugun bi ara annemle goz goze geldim ve benim için bir anlam ifade etmediğini anladım sonra biraz daha derin dusununce kardesimle babamı da aynı kefeye koydum.Problem içimden bir ses bunun yanlıs oldugunu onlar bu hayattan gittiğinde değerlerini anlıcam diyor ama ben sucluluk duygusundan baska bir sey hissetmiyorum gercekten sadece bana şimdiye kadar baktıkları için bir sadakat ve saygı borcum varmıs gibi geliyor oysa ailem bana cok ozen gosterir severler bunun SEBEBİ NEDİR cıldırma noktasındayım acaba sizofren falan mı oldum diye dusunmeye basladım yardım edin bu soylediklerimde ciddiyim laf olsun torba dolsun diye bir niyetim yok[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar blug cağı ve ergenliği zaten coktan atlattım benim anlamadıgım olay aileme karsı sevgimin olmaması ve buna karsılık bir üzüntü duymam kabul ediyorum bi piskoloğa gorunmem lasım ama aranızda bole bi seyi yasanyan vardır belki diye buraya yazdım cunku kafa doktoruna gitmektense burdaki 3 satırlık yazıyı yeğlerim[signature][hline]I'm sure of your ability
Sosyal ağlarda paylaş

ya olay bayadır bunu seziyodum ama yogun bi tempo içindeydim sınavlar falan okul eve dondum ve annemle konusurken bugun ole 5 6 sn liğine göz göze geldik ve hayatımda benim için hiçbir sey ifade etmediğini anladım yada en azından o an için oyleydi[signature][hline]I'm sure of your ability
Sosyal ağlarda paylaş

AH...bende uzaklşatıktan sonra çok farklı düşünmeye başaldım.Ve anladım ki uzaklık bizim için en iyisi.Daha iyi anlaştığımızı farkettim.
Şu anda istanbuldayım ve çok zor anlar yaşıyorum.Bence uzak durup düşün o zaman anlamaya çalış anlam ifade edip etmedini.
Neden böle hissedion neyaptılar ?[signature][hline][b][u][i]Dark Elf
Sosyal ağlarda paylaş

Gurbete git ezil,parasız kal,sıcak yemeğe hasret kal,dan-dun yataklarda yat,kardeşin yerine başka birisiyle aynı odada kal,tanımadığın kimselerle dolabını tuvaletini paylaş

o zmn seversin[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...