Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ya kardeşim delircem ara ara bulamıyorum her programa baktım yok böyle 2 sene önce yazın numberone fm de çalıyordu you can ring my bell filan diyordu kadının teki arada erkek sesi giriyordu araya birşeyler diyordu filan hep baktım bulduklarım başka kişiler aynı şarkıyı değişik şekilde söylüyorlar[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ring my bell , ama şarkıyı kim sölüyo hatırlamıyorum :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 işte kim söylüyor bende bulabilsem hep değişik isimler çıkıyor:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Su olabilir mi? : i'm glad you're home i bet you really missed me i guess you did by the look in your eye lay back and relax i put away the dishes then you and me can rock-a-bye you can ring my bell ring my bell you can ring my bell ring my bell the night is young and full of possibilities come on and let yourself be yourself my love for you so long i've been saving tonight was made for me and you you can ring my bell ring my bell you can ring my bell ring my bell anything you like come on, yeah i'm getting over my falling clover there was a time, i said to you there was a time, i said to you when i'm with him, do it to you do it to you, do it, you know you can ring my bell ring my bell[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Sözlerini bilmiyorumki tam melodisi aklımda bu yazdıgını kim söylüyor peki bir dinliyim[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Tori Amos.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Tori Amos'un bir sürü şarkısı varda ring my bell diye şarkısı yok yaw başka bir adı olabilri mi acaba?[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ring my bell yazan butun sarkıları indir işte 5 tane falan var yok zaten[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 onlarıda indirdim hiçbiri değildi:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 up[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 up[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 You can ring my belllll elll ell You can ring ma bel may bell ring ringa ringa my bell o sekilde gidiyo evet dimi ?[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 evet aynen o EVET O RİNGA RİNGA BEL MAY BEL HEH O AMA ADI NE KİM SÖYLÜYOR BU ŞARKIYI???[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 lol cinnet mode :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Valla bilmiyorum sarkıyı hatırladım ama lol.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 lol hadi şarkıyı hatırlayanlar çıkıyor ya yok mu başka bilen yeter artık inat ettim bulucam[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ben biliyorum ama söylemem :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bende biliom solemıcem :lol: :hrr: yasasın kotulu :hrr:[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 aferin size :) büyük marifet :D :D eziyet çektirmeyin adama da söyleyin...[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Soyle ilginc bir sey var bir de; I'm glad you're home Well, did you really miss me? I guess you did by the look in your eye (look in your eye, look in your eye) Well lay back and relax while I put away the dishes Then you and me can rock-a-bye You can ring my be-e-ell, ring my bell You can ring my be-e-ell, ring my bell You can ring my be-e-ell, ring my bell You can ring my be-e-ell, ring my bell The night is young and full of possibilities Well come on and let yourself be free My love for you, so long I've been savin' Tonight was made for me and you You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ding-dong-ding) You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ring-a-ling-a-ling) You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ding-dong-ding) You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ring-a-ling-a-ling) (you can ring my bell, you can ring my bell ding, dong, ding, ah-ah, ring it! you can ring my bell, anytime, anywhere ring it, ring it, ring it, ring it, oww! you can ring my bell, you can ring my bell ding, dong, ding, ah-ah, ring it! you can ring my bell, anytime, anywhere ring it, ring it, ring it, ring it, oww!) You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ding-dong-ding) You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ring-a-ling-a-ling) You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ding-dong-ding) You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ring-a-ling-a-ling) (you can ring my bell, you can ring my bell ding, dong, ding, ah-ah, ring it! you can ring my bell, anytime, anywhere ring it, ring it, ring it, ring it, oww! you can ring my bell, you can ring my bell ding, dong, ding, ah-ah, ring it! you can ring my bell, anytime, anywhere ring it, ring it, ring it, ring it, oww!)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Kötülük yapmayın söyleyin işte:) Ya yukarı yazan abim yazıyorsunuzda kim söylüyor artisti kim bunun yahu ben nerden indiricem kim oldugunu bilmezsem:(:(:([signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Diringg dirnnggg diringggg dum tıssst :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bak simdi, letssingit.com'a gir, search field'e sarkidan hatirladigin cumleyi yaz, lyrics'i sec, go de, cikan sarkilari incele.[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Tori Amos diyor ama onun ring my bell diye şarkısı yok hiçbir yerde kafayı yemek üzereyim[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Eternal, 14 Şubat 2005 20:28 tarihinde demiş ki: Valla bilmiyorum sarkıyı hatırladım ama lol. madonna[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar