Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 w.w.t.d: what would thor do? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Girard ın grubu filan Geçitleri koruyan Soon,Girard,Serini,Durokan filan Snarl un riftleriyle ilgili olayı çözen ilk kahramanlar işte. 1 veya 2 kişi daha vardı sanırım ama hatırlamıyorum. Neyse, sonra grupları dağılıyo filan her biri ayrı bi kapıyı koruma görevini alıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Yeni bolum : #699 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Bodrack said: direk degdirdin cikmiyo yeni bolum:/ anca gördüm evet değdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 700 çıktı. MitD nerden biliyo büyü filan ya? Göründüğü(görünmediği?) kadar salak değilmiş meğerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Onca zaman Xykon ile Redcloak'in yaninda Duyduklarini hatirlayabilse yeter, en azindan bazilarini:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ya ben bu olayı en son Azure(?) City yıkıldı bunlar filo şeklinde takılmaya başladılar, Roy'da cennete gitmişti orada kaldım :D Kaçıncı sayı oluyor bu. kaç sene oldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 oha 700. bölüm bukadar tırt olmamalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Farinal said: Ya ben bu olayı en son Azure(?) City yıkıldı bunlar filo şeklinde takılmaya başladılar, Roy'da cennete gitmişti orada kaldım :D Kaçıncı sayı oluyor bu. kaç sene oldu acaba (yeni başlayacaklar-oraya kadar okumamış olanlar olabilir, spoilera alsan iyi olur. gerçi çok eski bölüm, büyük ihtimalle sorun olmaz ama topik genelinde yorumlar-tahminler-geyik kısmı hariç herşeyi spoilerda tutmaya çalışıyoruz filan...) Dediğin bölüm 484 - Off The Grid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Ben beğendim son bölümü,özellikle tsukiko'nun undeadleri savunması çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Hala çok soluk ya bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 "the best webcomic" için aday gösterilmiş order of the stick. burda. aldığı oya bakılırsa fena değil, ama birinciye yetişemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 701 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 http://www.giantitp.com/comics/oots0702.html yenisi çıktı lan nasıl da görmediniz zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Gobbotopia (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ardeth said: http://www.giantitp.com/comics/oots0702.html yenisi çıktı lan nasıl da görmediniz zaa gördük te o kadar bayık bi bölümdü ki muhtemelen kimse mesaj atmaya tenezzül etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 http://cdn3.knowyourmeme.com/i/3400/original/MEH.jpg?1244802144 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 703 çıktı sonu güzeldi, ama yine de vasat bi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Spo bu kdr vasat bölümden sonra bi patlama gelmesi lazım artık. hobgoblin cleric #2 hoşuma gitti benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Çok ara veriyor bu adam ya. Hani yoruldu mu bıktı mı bilemiyorum. Erfworl'ü takip ediyorum adamlar baktılar çizimler vakit alıyor bir de text updateleri eklediler sürekli aktif tutuyorlar. Gianttan ses yok. Hani başıma bişi geldi şurda şunu yapıyorum dese yine ok ama o da yok. Tabi yapacak bir şey yok bekliyeceğiz yine de artık hergün siteyi kontrol etmem ay da 1 kere girerim kaç güncelleme gelmişse okurum o kadar. Bu şekilde zevki kalmadı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yaratıcılık pınarları kurudu artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 çok sabırsızsınız ya, çıktı işte 704. ama yine vasat bi bölüm. gerçi uzundu ve güzel yerleri vardı da aksiyon görmek istiyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 crayon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar