Kartan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Of mükemmel ... building bridges between the diabolic,daemonic and demonic populations... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 * based on typical wild imaginings of previous customers matching your demographic profile. additional terms and restrictions may apply hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Yalnız şu espirilerin her birinin benzerini yapmıştı daha önce. Yeniden bi sürü filler bölüm yapmaya ve kendini tekrar etmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 http://www.giantitp.com/comics/oots0633.html# Yeni bölüm gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bi 20 bölümde bunların muhabbet gider. roy vazgeçicek geri dönmekten bizi baydığı kadar onuda baymıştır elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Kendi adimiza konusalim son derece memnunum hikayenin gidisinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bence de kötü değil ya. arada süper bölümler de oluyo. her bölüm aynı tempoda olamaz ki, hikayenin ilerlemesi için arada böyle bölümler de gerekiyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ok. beni baydığı kadar roy'u da bayarsa adam dönmekten vazgeçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 jepthon kendini pazarlıyo hahaha i dont need to prepare spell slots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 http://www.giantitp.com/comics/oots0634.html 634 Bak bu bölüm toparladı biraz. Onca filler sonrasında aksyon geliyor Ayrıca V Çok eziksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 hahaha blue orb, red orb...fikri matrixten aldıklarını sölemeselerdi daha iyi olurdu ama daha doğal olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Master.. V'nin master neymis ya..adam bakmadan ancient black aliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 V'nin ustası süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ya evet imp le karşılaştığı durumun aynısını ejderhaya koymasına çok güldüm. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 V ölsün hocası gelsin diyenler? Daha güzel olur euheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 V ölmez de dark side a geçerse hocası gelebilir cidden acayip karizma ya ahahah, yeni idolüm o. level kaç acaba? o iblisler de feci gaza getiriyolar ama. V sakin sakin kabul ediyodu, alternatifi duyunca krize girdi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 off off çok feci bölüm aman amann :D giant iyi iş çıkarmış görsel olarka bu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Büyük bi heyecanla bölümü açtım, ilk kareyi dikkatle inceledim baya beğendim, şevkle ikinci kareye devam ettim.. sonra bitti. Şaka mı lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 çabuk bitti ama choir of dead pedophiles hehe hehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Çok güzel bölümdü ama kısacıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 offf V süper oldu. acayip karizma. ustasından vazgeçtim, yeni idolüm V halen. vampir dişli elf fantazisinden mi kaynaklanıyo yoksa dark side a geçişinden mi emin değilim ama süper. (eheh bölüm adı da süper^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Raistline gönderme gibi olmuş bölüm ismi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 rolling stones - paint it black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ahah orkestra süper olmuş Spoiler Bunkus! Nonsuch! Gibberos! Gobbleygoos! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ShadowFury said: offf V süper oldu. acayip karizma. ustasından vazgeçtim, yeni idolüm V halen. vampir dişli elf fantazisinden mi kaynaklanıyo yoksa dark side a geçişinden mi emin değilim ama süper. (eheh bölüm adı da süper^^) usta döver tabi ki, o ustanın kendi gücü, bu V'nin kendi gücü değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar