Kartan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Heh,güzel bölüm ama haley'den hiç beklemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 azıcık hızlanıp finale yaklaşsak güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 son bölümün sonunu anlamadım..valla anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bende anlamadım ama sanırım kobold kahin e gidiyolar. Orda da vardı sanki böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Kobold kahini eski bölümlerde belkar camdan aşağı atmıyor muydu yav ben mi yanlış hatırlıyorum. ama o ağızın ne dediğini ben de tam anlamadım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Camdan atmıyordu da tehdit ediyorlardı aşağı sallandırarak. Ağız işte klasik disclaimer geçiyor. Bi probleminiz olursa doktorunuzla görüşün, sağlık bakanlığı onaylı değiliz falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yeni bölüm(565) süper ya öldüm gülmekten=)) Olayı anlamayanlar, hatırlamayanlar ya da tekrar izlemek isteyenler için ufak bir flashback:327 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Ahahaha efsane bölümdü o evet. Bu da güzel olmuş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Hahah eski striplere bakıyordum http://www.giantitp.com/comics/oots0331.html belkarın soru efsane ya "Do I get to cause the death of the any of the following: Miko, Miko's Stupid Horse, Roy, Vaarsuvius, or you?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 "Left path!Left path!1" hehehe süperdi bu kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 haha evet süperdi orası flashback içinde teşekkürler yoksa anlamicaktım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yeni bölüm çıktı. Belkar kopardı yine ya=) Takımını ne kadar da çok düşünürmüş kendisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Belkaaarr (başka söze gerek yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 chaotic evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 oha üstüste 2 bölüm çıkmış çok sevindirik oldum=) /Edit: Bu arada iki bölüm de süper ya, bu adam kendini aştı iyice. kasabanın adı feci kopardı beni=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Of oracle kendini aştı cidden :) Kasaba ismi de cuk diye oturmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Mark olayını unutmuştum ben iyi bağlamış hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Founded: Last week...........Population: Just enough hahaha efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Belkar ın Haley e verdiği ayar da epic ya "Yeah, but who really cares about your inner turmoil crap anyway? People tune in to watch me stab things." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Belkara ne olacak cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 mark öldürüyordu sanırım ? ya da baya kötü bi etkisi vardı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 mark of ... ne yapacağı belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yeni bölüm çıktı Amaan o kadar da ciddi bişey olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ahah family guy'ın puking contest olayı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Venator said: yeni bölüm çıktı Amaan o kadar da ciddi bişey olmadı :) dur daha belli olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar