ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paladinin char ı dump stat yaa ona koptum ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 son bölüm çok duygusaldı yaa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 çok kısaydı son bölüm ya,ama en azından diğerline ne oldu öğrenicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 İlüzyonların gücü adına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Yeni bölüm gelmiş. Banjo muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yeni bölüm çıktı olaya hiç bu açıdan bakmamıştım, half-dragonların ailevi problemleri nasıl oluyo cidden merak ettim şimdi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ahaaha half-orc olayı hakketten çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 AHAHAHAHAHAHAH other half, also orc. hahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 loool çok iyiydi ya half-orc ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Hail to Banjo the Clown!1.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 o espriden sora bölümün adına dikkat ettiniz dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Sly-One said: AHAHAHAHAHAHAH other half, also orc. hahahahahaha harbiden bu laf efsaneydi heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 site patlamis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Düzeldi şu an.Son bölüm itibariyle bardların ne işe yaradığını öğrenmiş bulunmaktayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Ahahahahahah süper bi bölüm. Bayılıyorum böyle popüler kültür göndermelerine=) Elan ın bard şarkıları da ayrı güzel Fight, fight, fight, fight the urge to say "I told you so!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yeni bölüm çıktı. Şu ninja kız çok süper ya, Haley in tahtını sarsıcak gibi görünüyo:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 son karesi güzeldi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yeni bölüm çıktı: -He has "ignorance" as a class power source... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yeni bölüm 558 tık Shamanın ipler çözülürkenki yüz ifadesi harika ahauhe Sonunda 4th ed.la ilgili bi açıklama yapmış anasayfada, özetle hikayeye önem vericem 3.5-4 geyikleri pek çevirmiycem diyor. Tamam okuyucu sayısı arttı frp oynayan oynamayan bi sürü seveni var falan ama OOTS'in özü d&d ile dalga geçmesindeydi bence. Eski halini yeni haline tercih ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Kartan said: Yeni bölüm çıktı: -He has "ignorance" as a class power source... ^^ bunu yazacaktım ben de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 eski haliyle hayatta 500 küsür olamazdı.bi yerde bitiyo d&d esprileri.şu anki halide güzel. zaten bitirecem diyodu adam. senaryo önceden belli yani, son noktaya doğru gidiyo. 4 th ed. ını kaç kişi alacak çıkar çıkmaz, kaç kişi hemen kuralları esprileri anlayacak kadar iyi bilecek, espri çıkar mı çıkmaz mı daha o belli değil. naapsın yani adam? zaten o dediğin tarzda comiclerde var nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 valla doru sölemiş benim mesela ad&d yle hiç bi alakam yok böle daha çok sarıyo beni.Ayrıca; bkz. bu kız elan ı yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Gerçi hepimiz oots'e D&D ile dalga geçmesiyle alıştık.Hangimiz elan görünmez olmak için soyunduğunda,roy "dumb fighter" klişesiyle dalga geçtiğinde (mba yaptım -lol-), belkar spot+listen checki tutturamadığında gülmedik ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Ciddi ciddi kız yakında üstüne atlıycak Elan ın. Bu da bize tarihin en eski sorularından birini tekrarlattırıyo: Pirate or Ninja? (Haley e sorulduğunda kesin korsan olurdum dediğinden kendisini fahri Pirate kapsamına aldım, Ninja zaten ninja işte, kapışsınlar:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar