ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paladinin char ı dump stat yaa ona koptum ben=)
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 çok kısaydı son bölüm ya,ama en azından diğerline ne oldu öğrenicez artık
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yeni bölüm çıktı olaya hiç bu açıdan bakmamıştım, half-dragonların ailevi problemleri nasıl oluyo cidden merak ettim şimdi=)
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ahaaha half-orc olayı hakketten çok iyi olmuş
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 AHAHAHAHAHAHAH other half, also orc. hahahahahaha
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 o espriden sora bölümün adına dikkat ettiniz dimi :)
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Sly-One said: AHAHAHAHAHAHAH other half, also orc. hahahahahaha harbiden bu laf efsaneydi heheh
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Düzeldi şu an.Son bölüm itibariyle bardların ne işe yaradığını öğrenmiş bulunmaktayım ^^
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Ahahahahahah süper bi bölüm. Bayılıyorum böyle popüler kültür göndermelerine=) Elan ın bard şarkıları da ayrı güzel Fight, fight, fight, fight the urge to say "I told you so!"
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 yeni bölüm çıktı. Şu ninja kız çok süper ya, Haley in tahtını sarsıcak gibi görünüyo:P
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yeni bölüm çıktı: -He has "ignorance" as a class power source... ^^
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Yeni bölüm 558 tık Shamanın ipler çözülürkenki yüz ifadesi harika ahauhe Sonunda 4th ed.la ilgili bi açıklama yapmış anasayfada, özetle hikayeye önem vericem 3.5-4 geyikleri pek çevirmiycem diyor. Tamam okuyucu sayısı arttı frp oynayan oynamayan bi sürü seveni var falan ama OOTS'in özü d&d ile dalga geçmesindeydi bence. Eski halini yeni haline tercih ederim ben.
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Kartan said: Yeni bölüm çıktı: -He has "ignorance" as a class power source... ^^ bunu yazacaktım ben de hehe
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 eski haliyle hayatta 500 küsür olamazdı.bi yerde bitiyo d&d esprileri.şu anki halide güzel. zaten bitirecem diyodu adam. senaryo önceden belli yani, son noktaya doğru gidiyo. 4 th ed. ını kaç kişi alacak çıkar çıkmaz, kaç kişi hemen kuralları esprileri anlayacak kadar iyi bilecek, espri çıkar mı çıkmaz mı daha o belli değil. naapsın yani adam? zaten o dediğin tarzda comiclerde var nette.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 valla doru sölemiş benim mesela ad&d yle hiç bi alakam yok böle daha çok sarıyo beni.Ayrıca; bkz. bu kız elan ı yer
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Gerçi hepimiz oots'e D&D ile dalga geçmesiyle alıştık.Hangimiz elan görünmez olmak için soyunduğunda,roy "dumb fighter" klişesiyle dalga geçtiğinde (mba yaptım -lol-), belkar spot+listen checki tutturamadığında gülmedik ki?
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Ciddi ciddi kız yakında üstüne atlıycak Elan ın. Bu da bize tarihin en eski sorularından birini tekrarlattırıyo: Pirate or Ninja? (Haley e sorulduğunda kesin korsan olurdum dediğinden kendisini fahri Pirate kapsamına aldım, Ninja zaten ninja işte, kapışsınlar:P)
Öne çıkan mesajlar